12 blonde care-mi plac

by Andreea Vasile

Recent am redevenit blondă. S-a întâmplat în decembrie când am fost invitată de Fatal Studio să-mi fac o schimbare de look. Când vine vorba de părul meu sunt entuziastă și deschisă la provocări. Mă așez pe scaun și dau mână liberă stilistului să îmi facă ce dorește. Am părul scurt și mi se pare că și în cel mai rău caz nu are cum să fie totuși așa de rău. Am experimentat cu părul meu toată viața, deci schimbările nu mă sperie. Așa s-a întâmplat și de data asta, când am văzut rezultatul ales de Oana pentru mine abia la sfârșit. Și mi-a plăcut.

Deși cea mai mare parte din viață am avut părul roșu sau portocaliu, blondul îmi place foarte mult, poate mai mult acum, pe măsură ce înaintez în vârstă, pentru că asociez culoarea cu tinerețea, luminozitatea, optimismul și … seducția. Îmi e neclar dacă blondele mi se par seducătoare fiindcă asta e imaginea cu care am crescut despre ele sau fiindcă eu însămi consider asta. Oricum ar fi, blondul e o culoare jucăușă.

Săptămâna trecută am revăzut-o, după mult timp, pe Sharon Stone în mini seria HBO, Mosaic. Am citit despre serial pe Moviecore. Am văzut mini seria în două zile pentru că atunci când îmi place un lucru, simt nevoia să-l consum rapid. Sharon Stone mi s-a părut superbă, ca întotdeauna, și acum, la maturitate, mai senzuală ca niciodată. Așa mi-am dat seama că multe dintre femeile care îmi plac sunt blonde. Și-am făcut un top cu 12 dintre ele pe care le urmăresc în mod constant, pentru că mi se par, pur și simplu, frumoase, înăuntru și în afară.

Ție care dintre ele îți plac?

Kristen Stewart

kristen

Pink

pink.jpg

Anouk

anouk

Robyn

robyn

Gwen Stefani

gwen

Cara Delevingne

cara.jpg

Scarlet Johansson

scar

Charlize Theron

charlize

Robin Wright

robinnn.jpg

Annie Lennox

annie.jpg

Madonna

mad

Ellen DeGeneres

ellen

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: