Ghizi

Citesc o carte despre ghizii spirituali. Se numeşte „Întrebă-ţi ghizii” şi este scrisă de Sonia Choquette. Cu Sonia am făcut interviu pentru Tabu, iar ea a fost în România la începutul anului. Deşi locuieşte în America, mama ei s-a născut în România. Nu vreau să vorbesc despre ghizii spirituali, dar vreau să citiţi fragmentul de mai jos. Este vorba despre capitolul 20, „Entităţi negative”.

„Ghizii cu vibraţie înaltă sunt subtili, răbdători, liniştiţi, iubitori şi nu vă spun ce să faceţi. În schimb, vă fac sugestii subtile – de obicei, la cerere – şi vă fac să vă simţiţi împăcaţi şi sprijiniţi. Pe de altă parte, entităţile de vibraţie joasă vă presează, le place să fie şefi, au atitudini negative şi vor acţiona în aşa fel, încât să vă controleze, făcându-vă complimente, criticându-i pe alţii, sau hărţuindu-vă psihic ca să faceţi ce vor ele – adică să provocaţi drame şi probleme. Le place să creadă că sunt forţe măreţe, cărora trebuie să vă supuneţi – dar, în realitate, nu au nicio putere şi pot fi îndepărtate cu uşurinţă. Pentru asta, trebuie doar să le trimiteţi, cu intenţie, în Lumină şi să le cereţi, cu tărie, să plece. Majoritatea sunt nişte neobrăzaţi care se distrează pe seama voastră, strecurându-se în conştienţa voastră când nu sunteţi atenţi sau pregătiţi. De asemenea, puteţi identifica entităţile de vibraţie joasă prin faptul că sunt foarte amăgitoare. Vă sugerează anumite lucruri pentru a vă face să vă simţişi mai importanţi, mai inteligenţi sau mai speciali decât alţii. Un ghid de vibraţie înaltă nu ar face niciodată aşa ceva, deoarece ştie că la nivel spiritual, suntem cu toţii la fel, deşi acţionăm la diferite grade de conştiinţă.

Acestor energii le place să dea vina pe alţii pentru problemele voastre şi vă încurajează să vă simţişi victimizaţi şi să vă plângeţi de milă. Vor să păstraţi distanţa faţă de ceilalţi. Ghizii de încredere, pe de altă parte, vă încurajează să priviţi greutăţile şi experienţele ca pe nişte lecţii ale sufletului, observând că oricine sau orice este implicat, se află acolo doar ca să vă ajute să învăţaţi să creşteţi în spirit. Ei vă cer să cercetaţi cu iubire toate situaţiile şi, odată lecţia învăţată, să mergeţi mai departe. Lor nu le place să se joace dând vina pe alţii şi vă ajută să-i priviţi pe ceilalţi cu compasiune şi iertare.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: