New place in town: Collage

Zona lounge

Pe strada Monetăriei, colţ cu bulevardul Ion Mihalache, s-a deschis Collage, restaurant şi lounge. Ca să fie mai clar, locul e vizavi de terasa Muzeului Ţăranului Român, dacă vii pe strada Monetăriei şi vizavi de fostul Web Club, dacă vii pe Ion Mihalache. Pentru că e la intersecţia a două străzi, ţi-ai dat seama că clădirea e pe colţ (bănuiesc că ţi-ai dat seama unde e încă de la primul reper, dar vroiam să arăt că sunt un bun ghid, că de oriunde ai veni, ştiu să-ţi spun cum să ajungi la destinaţie :P).

Locul aparţine familiei Dobriţoiu-Samson, aceeaşi care a avut răposatul Elements de pe Buzeşti şi alte câteva restaurante, toate închise între timp. Deci ca o primă remarcă ţi-aş recomanda să te duci la Collage până nu dispare :P.

„Patronii de la Collage au adus un chef italian de calibru, Roberto dal Seno, care a mai venit cu un ajutor, tot italian, Raffaele. Meniul de la Collage e sofisticat, international-fusion şi e fine dining/ grande cuisine/ haute gastronomie”. Aşa spune descrierea, n-aş putea să confirm sau infirm că am băut un cappucino şi o limonadă, însă persoana cu care am mers, de naţionalitate franceză, spune că aici e cel mai bun foie-gras, deci voila!

Locul e foarte mare. Dacă intri aici, vei vedea că numărul de poze sugerează dimensiunea prin numărul ridicat de camere. Restograf.ro mai notează: „Prin notele pe care le-am dat, noi am plasat restaurantul Collage în primele 5 din Bucureşti în privinţa mâncării, dar şi în topul general al restaurantelor bucureştene, ţinând seama că şi ambianţa şi serviciile au fost foarte apreciate.”

Răzvan Crişan, iată o nouă provocare culinară!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: