Uncategorized

Reguli

Energia luminoasă a Universului  se reflectă în reflexiile propriilor noastre naturi create de percepţiile pe care le proiectăm. Nu, n-am băut nimic!

Au fost o serie de momente când supărări puternice mi-au zguduit pământul sub picioare. Dar cam atât!

*

De fiecare dată când am trăit vreo mare dezamăgire şi grozavă tristeţe am aşteptat ca Universul să se sesizeze şi cei care au provocat în mine starea să cadă în vreun canal deschis, să-şi frigă limba cu ceai fiert la 350 de grade sau să-şi prindă capul între uşile autobuzului (da, am văzut aşa ceva, live! :D). Însă niciuna dintre fantezii nu s-a îndeplinit. Dimpotrivă, oamenii respectivi au continuat să existe bine-mersi (cel puţin până la data la care eu am avut ultimele informaţii despre ei) şi nimic imediat în ceea ce îi priveşte nu s-a întâmplat (sigur, nu înseamnă că nu se va întâmpla ceva, dar nu conform logicii personale).

*

Când apele învolburate ale dramelor personale s-au liniştit, concluzia a fost mereu aceeaşi: lumea nu funcţionează după regulile după care funcţionează conştiinţa mea. Degeaba îmi spun sau dezbat cu un altul felul în care situaţiile şi oamenii ar trebui să arate după anume evenimente; toată judecata noastră are la bază concepte precum „morala”, „etica” şi experienţa personală, dar mi-e teamă că, de fapt sunt sigur că astea n-au niciun rost într-o logică universală în care totul se ghidează după alte principii.

*

Rămâne doar să înţeleg care-s ele. If ever…

 

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s