Legături

Citesc despre legătura dintre legile spirituale şi boli. Încălcarea căror legi spirituale dă naştere căror boli, neajunsuri, dureri etc. Dacă mă uit în istoricul personal, cred că pot să identific încălcarea căror legi au dus la diferitele probleme de sănătate pe care le-am avut. Deocamdată nu mă simt pregătită să redau, prin simpla povestire, lucrurile pe care le aflu, însă pot să citez ce citesc cu menţiunea că logica scriiturii n-are de a face cu logica obişnuită în care majoritatea gândim situaţiile cu care ne întâlnim. În plus, nu am să numesc nici cartea, nici autorul pentru că voi reveni cu pasaje citate şi nu aş vrea ca informaţiile ca titlul sau scriitorul să influenţeze ceea ce simţiţi (nu mă refer la relaţionarea cu informaţiile din text ca ţinând de gândire, ci de simţire, tocmai pentru că energia lor e la un alt nivel).

*

„Familia apare, trăieşte, se dezvoltă şi moare. Cele mai înalte sentimente, cea mai intensă energie, cea mai mare plăcere şi cea mai intensă durere – toate sunt legate de noţiunea de familie. Când două persoane se întâlnesc şi între ele se nasc sentimente, în ele se formează soarta, sănătatea şi caracterul viitorilor copii. Începutul masculin şi feminin simbolizează cele două tipuri de energie în Univers. Acestea sunt două lucruri diametral opuse care se unesc prin intermediul sentimentului de iubire. Formarea viitoarei familii se desfăşoară mai întâi în plan subtil, în energiile subtile ale subconştientului. Cu mulţi ani înainte de a face cunoştinţă, sufletele se întâlnesc în planul subtil şi pregătesc scenariul dezvoltării lor comune. Imediat ce începe maturitatea sexuală, invizibil pentru ochiul şi conştiinţa omenească, are loc căutarea viitorului soţ şi-a viitoarei soţii şi întâlnirea lor.

Bolile lor din perioada adolescenţei sunt adesea legate de întâmplările ce vor urma. Pentru venirea pe lume a copiilor, trebuie să se reprime jignirile reciproce, gelozia şi ura. Boala ajută omul să devină mai bun şi în combinaţie cu nefericirile, poate ajuta la apariţia copiilor.

Puterea de a iubi, de a fi grijuliu, de a te autosacrifica într-o situaţie critică, puterea de a iubi în ciuda durerii şi a pierderii, puterea de a ierta şi de a fi indulgent faţă de neajunsurile celorlalţi – toate aceste însuşiri se formează în familie.

Ştiinţa a încercat mereu să prezinte relaţiile dintre oameni ca fiind ceva imaterial şi amăgitor. În realitate, relaţiile au aceeaşi fiziologie ca şi corpul nostru. Pentru formarea şi dezvoltarea lor este nevoie de multă energie. De ce relaţiile cu prietenii din copilărie se păstrează cel mai îndelungat? Deoarece în copilărie, datorită fluxului crescut de energie psihică, noile legături de prietenie se formează uşor. Ele pot fi foarte adânci şi profunde, respectiv sunt însoţite de sentimentul de iubire, fericire şi căldură. Dacă omul nu are prieteni, energia sa spirituală degenerează la fel ca şi muşchii unui sportiv neantrenat. Iubirea şi fericirea pe care le dăm oamenilor, în primul rând celor apropiaţi, ajută la dezvoltarea sufletului nostru. „

Un gând despre „Legături

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: