Duce-te-ai de pe pământ

Am văzut ieri, cu maaaare întârziere, filmul „Poliţist, adjectiv„. A fost simpatic, însă în ansamblu plictisitor pentru mine din cauza cadrelor foooooarte lungi. De pildă, Dragoş Bucur, în rolul poliţistului, are câteva scene în care filează un suspect. În timpul în care ni se arată cum stă la pândă puteţi face o ciorbă de la cap la coadă: tăiat legume, fiert apa, preparat compoziţie.

Totuşi, una dintre secvenţele care mi-au plăcut e aceea în care ajuns acasă o găseşte pe soţia lui ascultând o melodie de-a Mirabelei Dauer. Pentru Dragoş, versurile nu au niciun sens şi pe această temă porneşte un dialog amuzant cu ea, o analiză pe text. Scena e memorabilă:

*

În economia textului, introducerea n-are niciun rost, dar vroiam să vă spun despre ea; pentru un post individual, paragraful ar fi fost prea scurt 🙂 De fapt, vreau să vă vorbesc despre „Walk off the Earth” (traducerea o găsiţi în titlul postului :)), o trupă pe care am găsit-o aseară când i-am ascultat interpretarea după una dintre melodiile mele preferate, Gotye – Somebody I used to know.

Cum era şi firesc am început să caut informaţii despre ei.  N-am găsit mare lucru mai ales că şi site-ul oficial e în construcţie. Din câte înţeleg, şi puteţi vedea în video, e vorba despre o gaşcă, cred că din Canada, pasionată de muzică: multe instrumente, inventivitate, voci bune şi stare de bine.

Puteţi să-i cauţi pe Youtube că au cover-uri după multe melodii cunoscute şi unele-s mai bune decât originalul (vezi Rihanna).

*

Unul dintre membri, Sarah Blackwood, are melodii înregistrate pe cont propriu. E foarte drăguţă, cântă foarte bine şi-ţi dă o stare generală pozitivă de care nu te poţi feri. Asigurat!

*

Mai multe despre Walk off the Earth găsiţi pe:

Twitter

Facebook

Youtube

*

În final, Sarah şi Gianni în „Karma Police”-ul lui Radiohead:

Walk off the Earth

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: