Uncategorized

Bianca Drăguşanu e în căutarea lui Marcel Proust

Bianca Drăguşanu e pregătită să-i facă knock-out pe autorii din topul  The New York Times al celor mai bune cărţi

Bianca Drăguşanu, deocamdată doar vedetă naţională (situaţie în curs de remediere), e pregătită să-şi povestească viaţa într-o carte autobiografică. Pentru că nu stăpâneşte pe deplin termenii, deci nu înţelege că „autobiografia” presupune ca însăşi ea să fie autoarea lucrării, Bianca a plecat la vânătoare de ziarişti pentru că dintre ei vrea să-l aleagă pe scriitorul care-i va imortaliza experienţele, gândurile, aşteptările, speranţele, decepţiile, bucuriile, iubirile, dezamăgirile, aspiraţiile şi câte şi mai câte. Dacă Monica Vlad a făcut acelaşi lucru pentru Cătălin Botezatu, ea cu ce-ar fi mai prejos?

*

Se pare că Biancăi i s-a pus pata pe un anume Marcel Proust peste care a dat după ce a google-it fraze precum „timp pierdut”, „ce să faci când ai timp să nu faci nimic”, „timp pierdut, îl declar nul”, „timpul pierdut nu se-ntoarce dacă-l strigi aşa cum se-ntâmplă cu bărbaţii” şi tot aşa. Astfel a aflat că Marcel Proust este autorul seriei de texte „În căutarea timpului pierdut” şi pentru că a văzut că-i destul de titrat, adică Google a găsit multe lucruri despre el şi-n legătură cu opera lui, bănuieşte că omul ştie câte ceva despre ce înseamnă să nu îţi foloseşti cu cap timpul şi e dispusă să-i plătească bani buni pentru talentul scriitoricesc.

*

Câteva dintre capitolele cărţii ar suna astfel: „În căutarea timpului pierdut la solar”, „În căutarea timpului pierdut în cluburi”, „În căutarea timpului pierdut cu bărbaţii cu bani”, „În căutarea timpului pierdut încercând să-mi potrivesc rochia la oja de unghii”, „În căutarea timpului pierdut aşteptând să prindă vopseaua de păr”.

*

Cine are informaţii despre Marcel şi cum poate fi el contactat, e rugat să lase un semn la comentarii!

 

 

 

 

Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s