Adele: Live at Royal Albert Hall

Pe 22 septembrie 2011, Adele a cântat la Royal Albert Hall din Londra.  Albumul „21”, al doilea al cântăreţei, a avut vânzări impresionante şi a câştigat zeci de premii.

Nu a fost niciodată printre preferatele mele. Cât poţi să te plângi că te-a părăsit iubitul şi că s-a căsătorit cu alta? Un album, două albume? Îmi plăcea linia melodică, dar ceva din mine respingea versurile. Dacă ar fi să fiu 100% sinceră cu mine aş spune că îmi displăceau pentru că rezonam cu ele. Ca şi când, ascultând ceva, zici: Ia uite-mă, băi,acolo! Să nu fii moale, să nu fii prea moale, să-ţi controlezi emoţiile. Cu o minte hipercritică o ascultam pe Adele.

*

Eram la un prieten când, din altă cameră, răsuna concertul de la Royal Albert Hall. Mai ascultasem fragmente din el, dar niciodată cap-coadă. Şi nu ştiu ce s-a întâmplat că fiind cu urechile ciulite la ce cântă şi vorbeşte Adele, mi s-a părut cea mai frumoasă înşiruire de sunete şi cuvinte pe care le-am auzit în ultima vreme. Acustica sălii poate, tonusul ei, poveştile pe care le spunea, râsul, toate m-au activat şi i-am dat atenţie timp de o oră şi jumătate şi i-am ascultat experienţele şi mi-am adus aminte de ale mele şi, în cele din urmă, am terminat prin a cânta, laolaltă cu sala, în faţa ecranului de calculator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: