Tablouri în mişcare

Când am chef să văd vreun film, dar sunt prea obosită să urmăresc scris sau să-mi pun mintea la treabă ca să înţeleg acţiuni şi combinaţii de acţiuni mă întorc, inevitabil, spre producţiile Red Bull.

*

Filmele produse de compania de băutură energizantă sunt, de obicei, despre sporturile extreme, protagoniştii fiind sportivi sponsorizaţi de „taurul furios”. Chiar dacă nu vă interesează subiectul, imaginile filmate sunt atât de incredibil de frumoase că, numai din punct de vedere vizual, este un câştig să te uiţi.

*

Aşa se face că, în urmă cu două zile, am văzut „That’s It, That’s All„, apărut în 2008.  Este un film cu, despre şi pentru snowboarderi, iar locaţiile – Noua Zeelandă, Valdez, B.C., Munchen, Tokio, Jackson Hole – sunt cel puţin spectaculoase. Ca să înţelegeţi mai bine, aduceţi-vă aminte de scenele acelea din filme în care vreun personaj care ajunge într-o cameră de hotel futuristă are şansa să aleagă, de pe un fel de perete virtual, imaginea care să-i ruleze prin faţa ochilor. Cam aşa arată şi cele din producţiile Red Bull.

*

Cu toate că în România Red Bull nu are departament de producţie de amploarea celor existente prin alte ţări şi deşi Andreea Torba, director de comunicare al brandului în România, spune că încă nu e nevoie de aşa ceva aici, eu spun (şi îi mai spun şi ei o dată :)) că unul dintre dream jobs pe care sper să îl am într-o zi este la ei în companie: să călătoreşti prin cele mai mişto locuri, să întâlneşti cei mai creativi şi curajoşi oameni şi, ca un overall, să petreci un timp minunat.

Un gând despre „Tablouri în mişcare

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: