Live blogging de la Cannes pe Inozza.ro

cannes

Posterul oficial al Festivalului de anul acesta, o fotografie cu Paul Newman si soţia sa, Joanne Woodward, realizată în timpul filmărilor la pelicula ”A New Kind Of Love” (Melville Shavelson, 1963).

Azi începe Festivalul de la Cannes, dar n-aş fi scris postul ăsta dacă n-aş fi aflat că blogger oficial din partea Orange România este nimeni alta decât Ina Ţăranu Hofnăr aka Inozza.ro.

Astăzi începe cea de-a 66-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Am așteptat cu nerăbdare acest eveniment, din două motive.

Primul: cei de la Orange România m-au desemnat bloggerul oficial al Festivalului, ceea ce înseamnă că în următoarele 12 zile (15-26 mai) o urmăresc și o să vă povestesc, în timp real, tot ce se întâmplă pe Croazetă: apariții strălucitoare pe covorul roșu, conferințe de presă, ședințe foto etc.

Ina este o fată grozavă, am petrecut împreună cam un an de zile pe vremea când am lucrat la revista Tabu. Aşa ne-am şi cunoscut pentru că am început munca acolo în aceeaşi zi. Ina are umor, echilibru şi condei aşa că Festivalul ăsta prin ochii ei va fi mai mult decât o înşiruire de filme şi outfit-uri de vedete. Va fi probabil primul an în care voi avea habar despre ce se întâmplă, cap-coadă, în acest eveniment.

În România, Orange e singurul care transmite live de la Cannes, exclusivitate ce nu este rezervată nici măcar televiziunilor (care pot transmite imagini de la Festival doar în reluare).

Asta înseamnă că vă puteți bucura de imagini live, în premieră, fie accesând secțiunea dedicată de pe site-ul orange.ro, fie, dacă sunteți clienți Orange, accesând Portalul Orange pe mobil (m.orange.ro/TVFestival).

Eu voi face live blogging urmărind transmisia de la Festival în Portalul Orange pe mobil. Veți găsi pe blog, zilnic, 2-3 știri cu cele mai interesante momente de la Cannes.

*

Prima relatare de la faţa locului, despre The Great Gatsby, în regia lui Baz Luhrmann, filmul care va deschide, în câteva ore, Festivalul de la Cannes.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: