La înălţime

buc

Pe terasa uneia dintre clădirile din zare, mă aşteaptă o experienţă minunată

Ora 6.00 dimineaţa, mă trezesc să mă duc la baie. Aveam în plan şi ora de cycling, dar îmi este prea somn, am adormit cu o mare durere de cap. Mă bag înapoi în pat după ce pun alarma la ceas pentru ora 9.00. Închid ochii şi-mi dau seama că mi-am făcut deja rezervare on-line pentru ora de cycling şi dacă nu o anulez, nu mai pot rezerva ore via net timp de o lună de zile (am mai rezervat de două ori şi nu m-am prezentat şi nici n-am anulat). Perspectiva interdicţiei virtuale mă face să am mustrări de conştiinţă aşa că mă ridic, îmi trag echipamentul, mă spăl pe ochi, bag o cafea şi o felie de pâine cu gem şi ies pe uşă.

*

Ora decurge normal, sunt mai în formă decât credeam, e un zen bun care mă ajută să pedalez cu multă energie, fără oprire. La sfârşitul orei, proful ne spune că pe 7 iunie e maraton de cycling pe terasa unei clădiri de 25 de etaje şi că înscrierile se fac numai la el. Va fi un maraton de 2 ore şi jumătate, cu jumătate de oră mai mult decât ultimul la care am mers în piaţa Victoriei cu ocazia Bucharest Fitness Festival.

*

De nu mi-aş fi făcut rezervarea on-line care plana ameninţător deasupra-mi în caz că nu o onoram, aş fi ratat minunăţia asta de informaţie şi experienţă care va avea loc într-o săptămână. Evident că pe lângă entuziasmul de-a pedala şi mai mult decât am făcut-o până acum, priveliştea asupra oraşului de la o asemenea înălţime o să merite toată sudoarea şi febra musculară de apoi.

5 gânduri despre „La înălţime

Adăugă-le pe ale tale

  1. si mie, nu stiu a cui e, poate ar trebui sa incep sa pun si sursa, it is just wrong what i am doing, i know, fur, practic.

  2. Lucrez in domeniul constructiilor civile si din cate stiu eu nu exista nici o cladire cu 25 etaje in Bucuresti si din curiozitate te intreb unde are loc maratonul? pe ce cladire?

  3. am inteles ca e undeva pe la mihai bravu, nu stiu ce cladire este, dar revin cu info cand aflu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: