AMR 5 zile să te înscrii la Creative Business Cup

cbw_web

Ai o idee bună care ar putea să fie transformată într-o afacere de succes, dar n-ai banii să faci povestea să devină realitate? E în regulă, li se întâmplă asta celor mai mulți dintre noi. Însă Creative Business Cup este ocazia pe care poate o așteptai. Asta pentru că până pe 20 septembrie mai ai timp să-ți înscrii proiectul la selecția națională Creative Business Cup 2014, organizată de Creative Seeds.

Care e povestea?

Completezi planul de afaceri, apoi îl trimiți la creativebusinesspro@gmail.com. Pe 1 octombrie, după etapa de jurizare, vor fi anunțați finaliștii competiției din România, inclusiv câștigătorul care va reprezenta țara în finala Creative Business Cup de la Copenhaga, între 17-19 octombrie, în timpul Global Entrepreneurship Week.

Ce se-ntâmplă la Copenhaga?

Acolo ai ocazia să concurezi la premiile totale de peste 100,000 de dolari și să intri în legătură cu potențiali investitori și parteneri. Îl vei întâlni inclusiv pe Liz Wald, vicepreședintele Indiegogo, una dintre cele mai mari platforme de crowdfunding din lume. Juriul complet de la Copenhaga poate fi văzut aici.

Ce e un plan bun de afaceri?

Un plan bun de afaceri dă imaginea de ansamblu asupra modelului de buisness și se bazează pe lucruri concrete și informații din surse relevante. El trebuie să demonstreze de ce merită să se investească în ideea ta răspunzând la întrebări simple: ce potențial are, care este grupul țintă sau cum arată competiția. Juriul va selecta finaliștii după acest plan care se traduce prin originalitatea ideii, contribuția creativității în afacere și potențialul internațional pe piață.

Regulamentul competiției poate fi citit aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: