Bogdan Chiper, omul obiectivelor îndeplinite

bog2

Bogdan Chiper a ajuns între cei 15 finaliști care vor să apară pe coperta revistei Men’s Health, din cei peste 100 de bărbați care au râvnit la această performanță. Este rândul tău să îi oferi votul tău de încredere și să îl ajuți să încheie cu succes călătoria asta.

foto: Alexandru Drăgoi

Dacă l-ai întâlni, întâmplător, pe stradă, probabil că nu ți-ar sări în ochi, nu ar ieși cu nimic în evidență. Este, în aparență, un bărbat ca oricare altul. Totuși, ceva îl face să fie diferit de restul, valorile în care crede, lumea lui interioară și tot ce a construit acolo cu singurul scop de a deveni în fiecare zi mai bun, de a-i inspira pe cei din jurul lui și de a trăi la capacitatea maximă pe care o are, psihică și fizică, deopotrivă.

Este Bogdan Chiper, are 33 de ani, este medic cu specializări în chirurgie parodontală și implantologie, soț și tată într-o familie de care este mândru și sportiv gata să își depășească limitele cu fiecare ocazie. Participarea lui în cursa asta, pentru a deveni model pe coperta revistei Men’s Health, este unul dintre pariurile pe care le-a pus, ca de fiecare dată, cu el însuși. Are oare ceea ce îi trebuie? Poate fi el considerat un bărbat demn de o asemenea apariție și, dacă da, care sunt calitățile acelea care, chiar și-ntr-o competiție ca cea de față, ar putea conta mai mult decât aspectul fizic pentru că, în definitiv, atunci când apreciem un om, o facem pentru ceea ce el reprezintă ca întreg.

Citește textul integral pe site-ul catchy.ro.

bog3

Cum îl poți vota pe Bogdan?

Intră pe site-ul revistei Men’s Health, completează cu numele și adresa ta de e-mail, bifează căsuța specifică cu numele lui Bogdan Chiper, apoi, la finalul paginii, apasă Votează. Vei primi un e-mail de confirmare unde trebuie să dai click pe link-ul pe care îl primești pentru ca votul tău să fie validat. Publicul este cel care decide cine câștigă, așa că fiecare vot contează.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: