Tiberiu Albu, câștigătorul de la Vocea României, sezonul 4: ”Am învățat de la Tudor Chirilă că sinceritatea și comunicarea sunt cheia succesului”

vocea

Tiberiu Albu a câștigat vineri, 19 decembrie, finala celui de-al patrulea sezon din Vocea României sub îndrumarea lui Tudor Chirilă.

Cel mai nou câștigător al emisiunii ”Vocea României” se numește Tiberiu Albu. Inițial în echipa lui Smiley, el a ajuns în timpul duelurilor în echipa lui Tudor Chirilă care l-a ”salvat„ de la eliminare. La 22 de ani, Tiberiu este student la Facultatea de Sport din Timișoara și nu a studiat niciodată muzica în mod profesionist. Cover-urile lui Tiberiu după piese ale unor trupe celebre ca Aerosmith ori Led Zeppelin au ridicat sala în picioare. Am vorbit cu Tiberiu despre această victorie și cum îi va schimba viața.

Ce ai învățat de la Tudor Chirilă, în calitate de antrenor, pe durata acestui concurs?

Am învățat că se răsplătește să fii un om dinamic și deschis la mai multe opțiuni! De asemenea, am învățat cât sunt de importatante comunicarea, multă, multă comunicare și sinceritatea. Sunt cheia succesului.

Cum ai reușit să rămâi concentrat, în tot acest timp, pe ce ai de făcut și să fii mereu bine pregătit?

Am exersat non stop, dimineața, seara, deseori nu puteam să dorm până la 2-3 noaptea, apoi visam ce urma să fac.

Ce melodie ți-ar fi plăcut să cânți în concurs, dar asta nu s-a întîmplat?

Nu cred că am o melodie specifică pe care aș fi vrut să o cânt la Vocea României. Ar fi o mulțime de melodii pe care mi-ar fi plăcut să le cânt în concurs, fiecare cu mesajul ei aparte.

Ce îți imaginezi că înseamnă să fii vocea României și ce aștepți să se întâmple cu tine pe plan muzical în noul rol?

Realizez mai mult ca niciodată că sunt apreciat și susținut moral de către public și că am „datoria” să îmi continui drumul pe care l-am început alături de ei. Cat despre viitorul meu muzical, voi încerca să îmi folosesc acum timpul liber pentru a scrie muzică!

Care sunt în opinia ta cele mai importante atribute pe care trebuie să le aibă un artist și ce calități crezi că ai avut tu, în mod particular, astfel încât să câștigi concursul?

Din punct de vedere muzical, cred că este importantă puterea de transmitere a mesajului piesei. Eu cred că deseori am reușit să mă deconectez de lume în timp ce cântam și i-am lăsat ascultătorului loc să patrunda în lumea mea. Mie îmi este drag de un artist și ajung să îl consider un prieten apropiat când este sincer. Onestitatea cu care cânți poate crea poarta spre lumea de care vorbeam.

tudor si tibi

Tiberiu Albu împreună cu antrenorul său, Tudor Chirilă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: