Sex and Candy cu Andreea Vasile, la J’ai Bistrot

Sâmbătă, pe 12 noiembrie, hai la J’ai Bistrot să dansezi pe muzica mea. Bine, nu e într-adevăr muzica mea, dar eu sunt cea care se ocupă de atmosferă în seara cu pricina. Georgiana Toea m-a invitat și eu am spus ”prezent” așa că m-am pus pe treabă și-am realizat un playlist de 100 de melodii de care sper să vă bucurați timp de aproximativ 4 ore, de la ora 22.00 și până după miezul nopții.

Sex and Candy” e numele evenimentului pe Facebook și asta pentru că o să ascultați cam tot ce ascult și eu p-acasă ori în căști când sunt pe stradă, de la muzică cu feeling, la muzică de zbenguială, cu accent pe cea din urmă, că nici eu nu prea am stare de obicei și, deși îmi place liniștea, de cele mai multe ori mă refer la cea … interioară, ahahaha.

Ca să vii la petrecere n-ai nevoie de vreo rezervare, dar încearcă să ajungi din timp că e locul mic și dacă se umple, s-ar putea să stai p-afară. Te las acum cu trei dintre bucățile pe care le-am pregătit pentru seara cu pricina. Nu uita, vor fi de toate, de la anii 80, la 90, la dance, la eurodance, la drum and bass și DJ-ing ca la Untold.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: