Ellen DeGeneres, un om bun

Ieri, președintele Barack Obama a decorat-o pe Ellen DeGeneres cu medalia prezidențială a libertății. E o distincție pe care o merită din plin datorită tuturor motivelor pe care le-a spus și Barack Obama în discursul lui: Ellen a reușit să-i aducă mereu pe oameni împreună. 

E un aspect care se poate vedea foarte ușor și-n emisiunea care-i poartă numele și unde a avut invitați dintre cei mai diverși și unde poate să fie prietenă cu toată lumea. De ce cred că-i iese? Ea îi vede pe oameni așa cum sunt. Nu cum își imaginează ea că ar trebui să fie, nu sub lupa propriilor valori, fără să aștepte cu vreun fel de judecată la poarta studioului pe cei ce-i calcă pragul.

E un om care a înțeles pe pielea ei cât rău pot face ideile preconcepute. Când, în urmă cu mulți, mulți ani de zile, ea a recunoscut că e lesbiană, oamenii societății de la acea vreme i-au pus bețe-n roate. Decizia ei? Să le arate tuturor că ceea ce îi unește e mai puternic decât ceea ce îi separă și, de atunci, asta a tot făcut. Cum simpatic a spus și Barack Obama, citând-o pe Ellen: ”We all want a tortilla chip to hold the guacamole.”

E ceea ce ne unește!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: