Prima dată la un hairstylist bărbat

Zic din capul locului: sunt visul oricărui hairstylist. Când mă duc să mă tund, mă așez pe scaun și, practic, ceea ce sugerez profesionistului e: go wild! Din experiența mea de până acum, nimic nu bucură mai mult un hairstylist decât să pună în acțiune viziunea pe care o are cu referire la clientul din fața lui. În realitate, puțini oameni sunt dispuși să se lase la voia întâmplării.

Cumva, și în ceea ce mă privește, relaxarea asta e un pic ciudată. Deși sunt destule aspecte unde țin morțiș să am controlul (și lucrez la asta de ceva vreme, adică să mă las mai mult la voia întâmplării că uneori îmi plesnește creierul de la atâta gândit), la tuns sunt la cheremul hairstylist-ului. E pasiunea mea: mă tund cam o dată la trei săptămâni și mă vopesc la o lună jumate (o făceam și mai des când aveam culori mai nebune, căci, când creștea părul, se vedea imediat diferența dintre culoare și rădăcină). 

IMG_20161124_144704.jpg

Recent, Andreea, la care m-am tuns și m-am vopsit în ultimii 2 ani, și pe care am descoperit-o datorită mamei, când lucra la un salon în Floreasca, s-a mutat într-un loc nou unde prețurile sunt mai mari decât eram eu obișnuită și unde, momentan, nu pot să țin pasul financiar.

Ultima dată am mers la ea în urmă cu trei săptămâni când m-am tuns la salonul de lângă Piața Obor unde a lucrat după ce-a plecat din Floreasca. Un profesionist extraordinar, un om atent, care merită ce e mai bun și chiar acolo e acum, la mai bine, la un salon lângă Universitate, unde învață în continuare și unde are parte de noi provocări. Poate că, într-o zi, curând, o voi vizita din nou.

IMG_20161124_144630.jpg

Până atunci însă a trebuit să găsesc om nou. Meritul a fost, și de data asta, tot al mamei, care l-a găsit pe Alexandru la salonul Abbate din Dorobanți. A mers la el de vreo 2 ori și mi-a zis: ”E un tip mișto, o să-ți placă.” Cu ideea de ”tip” în minte, am ajuns azi acolo ca să descopăr că Alexandru e un domn la vreo 40 de ani, cu 20 de ani de experiență în domeniu. Așa e mama, ”concisă”, crezi că te-ntâlnești cu ceva și dai de altceva.

Am fost politicoși azi, la prima întâlnire, unul cu altul și ne-am vorbit numai cu dumneavoastră. Data viitoare, căci la mijlocul lui decembrie mă duc să mă și vopsesc la el, o să fac pasul următor, îi voi cere să ne tutuim. Cu toate astea, salonul nu mi-a plăcut prea mult pentru că mi s-a părut o atmosferă cam sobră, unde fetele de la recepție erau cam serioase și muzica cam bleagă pentru gustul meu. Prefer zâmbetele și muzica ceva mai antrenantă. În plus, eram obișnuită cu locurile mai mici, mai intime, unde te simți ca acasă, citești o revistă, bei o cafea, pentru mine să merg la tuns e momentul meu de respiro și-l transform într-o sărbătoare.

IMG_20161124_144507.jpg

Însă experiența cu Alexandru mi-a plăcut mult, mi-a vorbit despre părul meu, ce vede, ce crede, a fost foarte politicos și cald și, de aceea, o să mă întorc la el.

 

2 gânduri despre „Prima dată la un hairstylist bărbat

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: