No one is you and that is your power: Nazare Pinela

Nazare Pinela e o doamnă mișto de tot care mi-a apărut într-o zi pe newsfeed-ul de Instagram. Mi-a luat imediat ochii pentru că e foarte cool, o apariție și mie îmi plac aparițiile pentru că sunt o sursă bună de inspirație. Evident, din punct de vedere vizual, a fost pe gustul meu imediat pentru că e un bulgăre autentic de culoare. Mi-am petrecut acea seară luând la rând toate pozele ei. Apoi am vrut să aflu mai multe despre ea, cine e și ce face.

naz1.jpg

Așa am aflat că Nazare Pinela, în vârstă de 52 de ani, s-a născut la Lisabona, Portugalia și are are împreună cu soțul ei Eduardo un salon de tatuaje, Bang Bang Tattoo (neapărat să intrați pe site, cu tot cu sunet, e superb) în satul Sintra, unde locuiește azi împreună cu cei doi copii, unul de 25 de ani, celălalt de 10.

View this post on Instagram

Tuesdaying…

A post shared by Nazare Pinela (@bangbangnazare) on

Fiul ei cel mic, de 10 ani.

La viața ei, Nazare Pinela a făcut tot ce i-a trecut prin cap, de la balet clasic, la tap dance și până la a cânta la chitară bas într-o trupă de rock and roll ori a-și deschide salonul de tatuaje, pe care-l are din 2001.

”N-am avut niciodată aspirații. Am făcut ce mi-a plăcut în fiecare moment și tocmai d-aia am făcut o mie de lucruri. Chiar și azi gândesc la fel și nu mă sperie dacă într-o zi salonul nu va mai merge. Am abilitatea să fac orice-mi trece prin cap”, declara Nazare Pinela într-un interviu.

naz 3.jpg

Cât despre vârsta pe care o are, cu siguranță nu e o piedică pentru ea. ”Cu cât îmbătrânesc, cu cât mă simt mai bine în pielea mea, sunt mai încrezătoare în cine sunt și ce vreau. Mă simt confortabil și nu mă deranjează mai nimic”, explică Nazare Pinela, care mai spune despre oamenii în vârstă din jurul ei, cu care simte că n-are nimic în comun: ”Majoritatea celor de vârsta mea sunt nefericiți pentru că nu fac ce vor să facă. Le e teamă să riște, sunt mulțumiți să fie doar un număr care dă bine. N-am înțeles niciodată treaba asta, resemnarea.”

Împreună cu soțul ei, Eduardo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: