5 motive pentru care barba este un accesoriu evergreen pentru bărbații care știu să o poarte

by Andreea Vasile

Dominația mondială a bărbii e pe care să ajungă la final! Cel puțin așa susțin tot mai multe articole care spun că perioada în care lumbersexualii au fost la putere e aproape de final. Un subiect banal precum barba unui bărbat a devenit tendință și-n jurul lui au curs râuri de cerneală.

În realitate, barba va fi mereu printre noi și un bărbat va alege să o poarte sau nu indiferent de tendințe. În jurul bărbaților cu barbă s-au născut multe legende simpatice care explică, într-un fel, de ce acest accesoriu este popular și pe unele dintre ele le voi relua și eu în acest articol.

Totuși, oricum ar sta lucrurile, ceea ce ne place, ca femei, la un bărbat e ca el să fie îngrijit. De exemplu, cu un kit de îngrijire  putem să ne asigurăm că, în orice moment, bărbații la care ținem sunt puși la punct și gata să cucerească lumea cu bărbile lor, scurte sau lungi.

Însă nu doar bărboșii au nevoie de instrumentele potrivite ca să arate ca scoși din cutie, ci orice bărbat care are grijă de el și care, de aceea, poate folosi aparate de ras sau kituri de îngrijire ca cele din secțiunea de îngrijire pentru bărbați de aici.

Dar să ne reîntoarcem la motivele pentru care bărbile merită păstrare.

Processed with VSCOcam with c8 preset

Bărbații cu barbă sunt mai bine îmbărcați

Cămașa vine mai bine, sacoul pică diferit, pantofii sunt mai curați atunci când un bărbat cu barbă le poartă. Orice și-ar fi pus pe ei, bărbații cu barbă au trecut drept fashion icons înnăscuți. Că a fost vorba de banalul tricou alb cu blugi și până la costumul de birou, barba l-a ajutat pe bărbat să treacă ca ”cel ce știe de face” când vine vorba de îmbrăcăminte. Priceput cu adevărat sau doar norocos că, pentru o vreme, a îngroșat rândurile celor admirați datorită bărbii, bărbații de pretutindeni cu păr pe față au devenit, dintr-o dată, cunoscători într-ale vestimentației.

gentleman

Bărbații cu barbă sunt gentlemeni

Încă o dată, bărbații cu barbă care sunt gentlemeni nu doar că se îmbracă bine, dar știu manierele ca pe propriul buzunar. Potrivesc ceasul cu butonii de la cămașă în timp ce-ți comandă flori prin telefon și programează în agendă o cină romantică de neuitat. Bărbatul cu barbă e un gentleman înnăscut care face totul fără efort și care, în principal, se gândește mereu la femeia lui pe care nu știe cum s-o mai satisfacă. El cucerește de la prima ușă pe care-o ține deschisă pentru tine și până la mâna pe care ți-o întinde când coboară din autobuz ca să-l urmezi fără să te-mpiedici.

ernest hemingway

Bărbații cu barbă sunt mai inteligenți

Citesc Kant și Nietzsche de trei ori pe zi, recită pe dinafară ”Luceafărul” lui Mihai Eminescu și fac calcule mentale complicate. Oricare ar fi varianta câștigătoare, bărbații cu barbă au trecere ca fiind niște genii. Ok, tipul din foto e Ernest Hemingway, jurnalist și scriitor american, și el chiar a fost un bărbat cu barbă deștept care-a scris impecabil și care-s câștigat și premiul Pulitzer în jurnalism și premiul Nobel pentru Literatură și inimile multor cititiori de pretutindeni printre care și pe a mea. Dar de aici pâna la a crede că orice barbă te face automat deștept e o cale lungă care, odată cu moda asta, a fost străbătută fără probleme.

better guitar player.jpg

Bărbații cu barbă sunt romantici și cântă la chitară

Barba le dă un aer misterios și senzual astfel încât femeile cred că bărbații cu barbă au inima plină de dor și dragoste, iar mâinile lor sunt o cale sigură spre extaz. Ei știu ce să-i facă unei femei pentru că intuiția lor funcționează de minune, dar și cum să atingă corzile unei chitări astfel încât să iasă din ea sunete dumnezeiești care să te înmoaie pe loc. Pe bărbatul cu barbă și chitară, femeia și-l imaginează drept un trubadur neliniștit care așteaptă să fie îmblânzit.

ryan 111

Bărbații cu barbă sunt Ryan Gosling în devenire

În fiecare bărbat cu barbă zace un Ryan Gosling nedescoperit. Tipul ăsta a reușit să aprindă imaginația atâtor femei încât barba e doar un pretext ca să vorbim de Ryan și mai mult fiindcă de el ne place oricum ar fi, cu barbă sau fără. Dar, pentru că l-am văzut în ambele ipostaze, e un prilej bun să-l aduc în discuție ca argument pentru că n-am auzit vreo femeie până acum care să zică: ”Gata, am vorbit prea mult de tipul ăsta, m-am săturat!”

Keep it flawless,

semnatura andreea vasile

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: