Albume cu care am crescut: Guano Apes – Proud Like a God

by Andreea Vasile

În 1997, pe 6 octombrie, se lansa primul album al trupei Guano Apes, Proud Like a God. Până în ziua de azi, albumul de debut al trupei rămâne și unul dintre cele mai populare al lor cu melodii pe care nimeni nu le va uita niciodată. Rain, Suzie, Open youy eyes și, bineînțeles, evergreen-ul Lords of the Boards, probabil cel mai cunoscut imn al skaterilor de pretutindeni, alături de If I Die Before I Wake de la OPM.

Trupa germană, care a luat naștere în 1994, e formată din patru membri, însă Sandra Nasic rămâne personajul central al trupei datorită vocii sale inconfundabile plus că-i o tipă care cântă într-o trupă de nu metal și asta e ceva deosebit mereu. Guano Apes are 5 albume la activ și pe ultimul, Offline, l-a lansat în 2014.

În România, Guano Apes a venit de mai multe ori. Eu i-am văzut de două ori și mi-au plăcut de fiecare dată pentru că Proud Like a God a fost unul dintre albumele pe care le-am tocit în liceu. Sandra Nasic are azi 41 de ani și încă e plină de energie în concertele pe care le au, în continuare, în toată lumea. Până în noiembrie îi găsești prin Europa, dacă n-ai avut încă ocazia să îi asculți.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: