Albumul de familie

by Andreea

Bill Clinton si Mircea Geoana

Bill Clinton, onorat ca face poze cu familia Geoana

Cand candidatii la presidentie pleaca in campanie electorala prin tara si vorbesc in public sunt oare consiliati in privinta lucrurilor pe care le spun sau tin discursuri freestyle? Daca vorbesc ad-hoc, e in regula; de fapt, nu-i in regula insa e mai bine decat daca ceea ce spun e pregatit dinainte, caz in care consilierii aia de Doamne-ajuta ar trebui sa se apuce de altceva. Mi-a ajuns totusi la urechi ca, de exemplu, in ceea ce-l priveste pe domnul Geoana, prima mana ar fi o fosta colega de-a mea de la Stiinte Politice si-atunci ma gandesc, in naivitatea mea, ca tuturor celor care au trecut p-acolo ne-a displacut patetismul – in scris, in discurs. Pe de alta parte, poate ca-n teren se schimba situatia si discursurile, cu cat mai bombastice, cu atat mai seducatoare.

Ieri, aflat undeva la tara in Romania, Mircea Geoana a zis ca  “Geoana are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi. Nu mai am nevoie sa ma duc sa fac fotografii. Am destule acasa, nu mai am unde sa le pun. Cand ma duc sa ma vad cu presedintele american, cu presedintele rus, cu cel chinez, cu cancelarul german, ma duc sa vorbesc de atragerea de investitii si de crearea de locuri de munca in tara“.

Asta-i pe principiul: “Baaaa, tu stii cu cine sunt eu prieten?”. Deci Mircea Geoana face networking. Bravo lui. Ar trebui sa-l votez pentru ca haleste pretzeli cu Merkel si calareste la bustul gol cu Putin?

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: