andreeavasile.ro

by Andreea Vasile

Sunt oficial pe harta WWW

Ieri am făcut o investiţie care în timp îşi va arăta profitabilitatea atât din punct de vedere al imaginii, cât şi financiar. Pentru că scriu în on-line de câţiva ani, aş fi putut să fac ce am făcut ieri mai demult, însă nu cred că am conştientizat adevărata valoare a on-line-ului şi, în mod sigur, nu aveam o abordare economică a problemei. Dar asta s-a schimbat!

Astfel, andreeavasile.ro şi andreeavasile.com sunt domenii pe care le-am cumpărat şi pe care le administrez prin platforma wordpress.com (căreia îi trimit much love). Cu 50 de euro mi-am cumpărat .ro pe viaţă şi cu 30 de dolari pe an am .com şi .wordpress.com ceea ce, din nou, este o afacere rentabilă.

Pot spune că-s open for business, deşi nu ştiu încă cum să fac asta, dar promit să recuperez şi când o să vedeţi primele reclame pe blogul meu şi primele trimiteri la produse, branduri etc. atunci să ştiţi că-s pui de antreprenor în creştere :).

Până una-alta nu uitaţi să vă schimbaţi adresa ca să primiţi feed-ul legat de posturile noi: https://andreeavasile.ro/feed/.

0 comment

You may also like

0 comment

Corina Murafa October 5, 2011 - 9:58 pm

Hehe, pui de antreprenor. Vezi ca sunt putine femei in domeniu in .ro. Sa ii dai clasa lui Bobi Voicu, asta iti doresc 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: