Angajatori de Top

by Andreea Vasile

Cam aşa ar trebui să se simtă un loc de muncă în care eşti fericit

E relativ uşor să ai un loc de muncă. Dar e foarte greu să ai un loc mişto de muncă şi şi mai greu unul cu oameni ubercool care să-ţi fie şefi. Eu am avut un singur astfel de şef şi de aceea, după ce mi-am dat ultima dată demisia (mi-am dat-o de mai multe ori), am decis să încerc să fac ceva on my own ass. Dacă nu-mi iese, la anul mă realătur clasei muncitoare. Însă Doamne-ajută să nu!

*

Mai există totuşi o şansă pentru cei care nu se simt întreprinzători (nici pe mine, în mod particular, nu mă dă spiritul antreprenorial afară din casă, dar să zicem că m-a prins o conjunctură în care mă simt mai îndrăzneaţă să fac nişte lucruri de capul meu): Angajatori de Top. Azi şi mâine, între 10 şi 18, la Sala Palatului, vă aşteaptă 2500 de joburi din partea unora dintre cele mai importante multinaţionale din ţară şi din lume (sau din lume care au ajuns cu sedii şi la noi în ţară :)).

Târgul este pentru proaspeţii absolvenţi (entry-level), dar şi pentru cei cu experienţă.

Vor fi prezente 90 de companii, unele cu până la 100 de posturi scoase la concurs. Cele mai numeroase sunt în IT şi outsourcing (servicii externalizate, care cred că-s viitorul, alături de jurnalismul care se mută-n online, nu? 😛 :)).

Dacă m-aş duce la Angajatori de Top, ca impresie de ansamblu, piaţa de IT arată cel mai bine. Chiar dacă nu-s eu IT geek, dimpotrivă, câteodată mă blochez la chestii în Word, aş putea deveni. Totuşi, e bine de ştiut că Google e notată ca participantă şi la IT, şi la media şi publicitate, ceea ce înseamnă că şi altfel de poziţii sunt scoase la concurs în companie.

O alta care mi-a atras atenţia, pentru potenţialul de-a nu-mi mai cumpăra never ever produse de machiaj, este L’Oreal România.

Pentru lista completă de companii participante, check here.

Nu-ţi uita CV-ul şi şarmul. Succes!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: