Aniversarea mea de 30 de ani la concertul lui Robbie Williams

by Andreea Vasile

R3 CORINA COMANESCU

Robbie Williams în Piața Constituției pe 17 iulie

foto: Corina Comănescu

Mai erau câteva zile până când împlineam 18 ani. În acea zi, mama a venit acasă și m-a întrebat: ”ce ai spune dacă dacă ți-ai petrece ziua de naștere la Budapesta?” Până atunci, mai ieșisem din țară o singură dată, la 17 ani, când fusesem în vacanța de vară la niște prieteni de familie în Munchen. ”Da, ar fi tare”, am zis. O colegă de-a mamei mele tocmai se despărțise la acea vreme de prietenul ei și, printre altele, rămăsese cu un bilet în plus la Robbie Williams care urma să concerteze la Budapesta. Mama cu tata s-au gândit că ar fi un cadou mișto pentru vârsta pe care o împlineam așa că, împreună cu tipa respectivă, am plecat atunci, a doua zi de la aflarea veștii, cu trenul de noapte spre capitala Ungariei unde am văzut primul meu show grandios și un Robbie Williams care mi-a intrat la suflet pentru că mi-a plăcut la nebunie spectacolul lui și pentru că am rezonat cu felul lui de-a fi.

r1

Meme-ul pe care l-am făcut cu o săptămână înainte de concert și pe care l-am postat, în glumă, pe Facebook.

12 ani mai târziu, Robbie a venit pentru prima dată în România, iar biletul la concertul lui l-am primit cadou de la prietenii mei, Andreea și Ion, care mi l-au dat în avans cu ocazia zilei mele de naștere. Știam că, împreună cu alți prieteni, vom fi acolo de ziua mea de naștere, când voi împlini 30 de ani. M-am bucurat foarte mult și mi s-a părut o întâmplare extraordinară să-l revăd pe acest om, încă o dată, în preajma unei aniversări care marchează o ”trecere„. Cu toate astea, cu o săptămână înainte de concert, într-o sâmbătă dimineață, am făcut, în joacă, un meme cu poza lui Robbie Williams care spunea că vine în România să îmi ureze ”La mulți ani!” și am scris următorul mesaj:

Dragă Telekom Romania,

Vineri, pe 17 iulie, când Robbie Williams vine la București, eu împlinesc 30 de ani. Va fi a doua oară când îl văd în concert pentru că prima dată l-am văzut la 18 ani, la Budapesta. Ăsta a fost cadoul pe care l-am primit de la părinții mei.

Acum mă gândesc că reîntâlnirea mea cu el, la 30 de ani, trebuie să fie și mai spectaculoasă, să fiu acolo, pe scenă, lângă el, când cântă ”Angels”, de exemplu. Promit că nu voi cânta împreună cu el. Publicul să stea liniștit.

Am glumit cu prietenii mei pe seama acestui scenariu: că Robbie îmi strigă numele să îmi ureze La mulți ani, că mă urc pe scenă lângă el și mă sărută, că îmi dedică performance-ul de la București și tot așa.

Dar dacă gluma devine realitate?

Cu toate astea, chiar dacă întreaga poveste rămâne un simplu exercițiu de imaginație, faptul că m-am gândit la toate astea cu sentimentul că orice e posibil, este un câștig care mă binedispune și mă face să râd cu gura până la urechi.

Yours, printre altele, client,

Andreea.

În mai puțin de jumătate de oră am primit un telefon de la Diana Iosu și Alexandra Corolea de la Telekom care mi-au spus că nu mă pot ajuta să fiu pe scenă cu Robbie, dar mă pot ajuta să fiu mai aproape de el, așa că mi-au oferit în dar două bilete la Diamond Circle, în fața scenei. Am apreciat foarte mult gestul lor și reacția promptă, dar nu am luat biletele pentru că am vrut să rămân alături de prietenii mei. Aveam cu toții bilete la Normal Circle. Așa că am scris un nou mesaj, de data asta de mulțumire:

”alo, bună, sunt de la Telekom Romania, am citit statusul tău!”

așa a început conversația pe care tocmai am încheiat-o și care m-a înveselit teribil. era Diana care mă anunța că nu poate să mă urce pe scenă alături de Robbie, dar că îmi poate oferi șansa să fiu mai aproape de el așa că mi-a făcut cadou 2 bilete la Diamond Circle.

totuși, la concert voi merge împreună cu prietenii mei, așa că vreau să fiu cu ei acolo, deci, deși am fost super recunoscătoare pentru gestul minunat (la Diamond aș fi avut șanse mai multe să mă vadă Robbie și să mă cheme alături de el, ahahahaha, vrabia mălai visează), l-am refuzat. mi-am dorit doar un bilet simplu pentru un prieten de-al meu care a rămas pe dinafară și pe care îmi doresc să-l am alături de ziua mea. și-l voi avea. așa că, big up, Telekom, mulțumesc Diana și Alexandra, și voi participa negreșit la concursul ”meet and greet” pe pagina voastră, cine știe, poate sorții țin cu mine până la capăt și apuc să-l văd pe Robbie între patru ochi.

IMG-20150719-WA0007

Robbie Williams în Piața Constituției pe 17 iulie.

foto: Ștefan Turcu

Totuși, povestea a continuat pentru că peste alte două ore am primit un mesaj pe Facebook de la Ramona Bratu de la Radio ZU care mi-a spus că a impresionat-o că am refuzat două bilete la Diamond să fiu cu prietenii mei de ziua mea așa că îmi oferă bilete la Diamond pentru toată gașca. Mi s-a părut incredibilă reacția asta în lanț și am acceptat cu bucurie biletele. Aniversarea mea se transforma, încet-încet, într-o experiență de neuitat cu ajutorul unor oameni pe care i-am cunoscut prin intermediul online-ului. I-am anunțat pe prietenii mei despre marea întorsătură de evenimente și i-am rugat să dea biletele lor, în dar, mai departe, unor oameni care s-ar bucura să fie la concert. Cu toții am făcut întocmai!

noi

Împreună cu prietenii mei la concertul lui Robbie Williams de pe 17 iulie din Piața Constituției.

Foto din arhiva personală.

Împreună cu prietenii mei am petrecut o seară de neuitat! Pentru mine a fost cel mai entertaining concert pe care l-am văzut până acum (și am fost la câteva în toți anii ăștia). M-am bucurat de fiecare moment, de fiecare melodie, de atmosfera incredibilă pe care am văzut-o cu adevărat abia a doua zi, în transmisiunea făcută de Dolce, care a fost uplodată pe YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=ar7ibVHqS1I&feature=youtu.be

Partea I din concertul Robbie Williams așa cum a fost el difuzat pe Dolce.

Îmi place Robbie Williams pentru autenticitate și energie. Îmi place pentru că este un om viu care transmite foarte clar cine este. Impresiile mele despre el au fost confirmate și de oamenii care lucrează cu el și cu care am avut ocazia să stau de vorbă cu o zi înainte de concert atunci când am realizat trei interviuri care au fost difuzate în seara în care s-a dat și concertul Robbie Williams la televizor (despre cum am ajuns să le fac, cum a fost experiența asta și cum arată interviurile finale voi scrie într-un post separat).

robbie 2 florin ionescu

Robbie Williams în Piața Constituției pe 17 iulie.

foto: Florin Ionescu

Am avut parte de o aniversare pe care nu o voi uita niciodată împreună cu prieteni dragi! A fost o zi în care am primit mai mult decât mi-aș fi imaginat și în care generozitatea unor oameni a făcut ca intrarea mea în noua decadă să fie de neuitat și mi-a dat energia să cred că întotdeauna e loc pentru întâmplări minunate în viețile noastre. Din acest punct de vedere, I am a believer, însă felul în care surprizele se întâmplă depășește întotdeauna puterea de imaginație.

https://www.youtube.com/watch?v=DHZVAuMcCf8

Partea a II-a a concertului Robbie Williams la București.

Disclaimer: Acesta nu este un text publicitar. Nu am avut și nu am nicio relație profesională cu Telekom sau Radio ZU. Nu am scris niciodată despre ei contra unei remunerații financiare și dacă aș fi făcut acest lucru, l-aș fi menționat. Mai mult, gesturile reprezentanților celor două companii nu au venit cu nicio pretenție de a scrie despre ei sau de a-i menționa în vreun fel. Am scris acest text pentru că am vrut să le mulțumesc în mod public, pentru că fără reacția lor spontană, aniversarea mea nu ar fi fost așa cum a fost, de neuitat!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: