Antreprenoriat ad-hoc: weekend-ul ăsta vând la Garage Sale @ PrioriTea

by Andreea Vasile

Haine frumooooooase, haine frumoooooase vând! Cam așa va răsuna pe 16 și 17 noiembrie vocea mea prin ceainăria PrioriTea, acolo unde va avea loc a doua ediție Garage Sale. Ce este un Garage Sale? Păi, un fel de talcioc unde lumea vine cu ce are pe acasă și, pentru prețuri modice, le pune la vânzare să se bucure și alții de marfă, orice ar fi ea – haine, bijuterii, gablonțuri, ace de păr, batiste și ce mai are fiecare pe acasă și nu-i mai este de folos.

pri

În urmă cu o lună, când am citit despre Garage Sale-ul ăsta, mi-am rezervat imediat loc. Eu voi veni cu un geamantan cu haine și încălțăminte de calitate bună. Majoritatea sunt haine de vară, rochițe foarte frumoase pe care nu le mai port fiindcă îmi sunt acum mari, căci sportul și-a făcut treaba și mi-a redus din dimensiuni, nu că mă plâng, dar am nevoie de buget pentru haine noi, iar ce dau mâine sunt lucruri frumoase, care merită stăpâni noi, să le iubească. Încălțămintea e și de vară și de toamnă și e, la rândul ei, frumoasă. În plus, am și bijuterii, cerceri și brățări pe care le-am adunat în ani că, deh, am avut și eu o plăcere, să fac colecții de gablonțuri pentru fiecare outfit.

IMAG1083

Sneak preview în geanta cu haine care mâine va fi desfăcută și așezată pe măsuțele, scaunele și standerele din PrioriTea

Hainele sunt măsurile M și L sau între 40 și 42, majoritatea. Încălțămintea este 37 și 38.

IMAG1081

Rochiță colorată cu cordon în talie, trei sferturi, de vară, hippie

Prețurile vor varia între 3 lei și 25 de lei majoritatea. Doar piesele care sunt mai cu vino-ncoa vor sări peste suma de 25, dar nu vor trece de 40 de lei.

IMAG1080

Blugi evazați, noi, cu etichetă, de la Manchester, niciodată purtați

PrioriTea este pe strada Romulus nr.41, pe lângă Calea Călărașilor. Este o ceainărie foarte frumoasă, cu atmosferă caldă, unde, alături de celelalte precupețe, vă aștept la haine și povești. Startul se dă la ora 12.00 și până la ora 20.00, intrarea este LIBERĂ și, în plus, fiecare cumpărător primește o cafea din partea casei că e frig deja afară și parcă în abur de licoare neagră și caldă merge mai bine sesiunea de shopping. Dar asta nu e tot! După ce vă umpleți plasele, vă rămân bani și pentru un brunch tip all you can eat. Despre ce este vorba, veți vedea la fața locului.

Pe lângă ce scot la bătaie, am pregătit și eu o surpriză pentru fiecare, dar nu o dau acum în vileag, tot ce vă pot spune este că imediat ce cumpărați orice de la mine, întreaga lume poate să afle imediat povestea a ceea ce ați luat. Povestitorul din mine e de veghe în permanență așa că, pe lângă vizita plăcută, vă aștept cu istorioare cu tâlc și chef de vorbă.

Așa că luați-vă prietenii și veniți la PrioriTea că-s multe de văzut, de vorbit și de împărtășit. Pagina de Facebook a evenimentului te așteaptă să îi dai attend ca să știm câtă cafea punem pe foc.

Pe mâine!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: