Art of Can

by Andreea Vasile

Melcul a fost preferatul meu, dar n-a câştigat niciun loc (deşi s-ar putea să-l fi luat pe 3, nu sunt sigură). Tema lucrării: “Red Bull, ca să nu rămâi în urmă”. Witty and smart.

Aseară s-au anunţat câştigătorii competiţiei Art of Can. 425 de participanţi au făcut lucrări de artă din doze de Red Bull şi numai 53 au ajuns în selecţia finală şi au fost expuşi în muzeul ad-hoc organizat în Piaţa George Enescu (în faţa Ateneului) pe care îl puteţi vizita de azi până pe 23 octombrie.

Amfitrion a fost Cătălin Ştefănescu care e un tip formidabil. În timp ce scriu, îmi pare rău că nu am luat notiţe despre lucrurile povestite şi spuse pentru că are un excelent simţ al umorului şi o tolbă plină cu istorii dintre cele mai caraghioase.

Locul 1 a fost câştigat de un tip din Republica Moldova care a mărturisit că nu se aştepta să câştige tocmai pentru că venea din Chişinău. El a realizat o lucrare interactivă despre iluzii optice. A meritat premiul, o excursie de 1 săptămână la New York pentru 2 persoane în care este inclus şi un workshop la muzeul Guggenheim, pentru că ideea lui e deşteaptă şi de veţi intra să vedeţi ce-a făcut şi el, şi ceilalţi, veţi rămâne plăcut surprinşi.

Aşa cum a punctat şi Cătălin Ştefănescu, exerciţiile de creativitate dese sunt cheia marilor succese.

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: