Basinita cronica

by Andreea

N-am crezut ca parturile vor deveni vreodata subiect de post, dar vacanta de doua saptamani la Manchester m-a facut sa ma gandesc la lucruri la care, pana atunci, nu ma gandisem. Ca de exemplu ca oamenii pot suferi de basinita cronica. Basinita cronica nu se refera la gazele de neoprit pe care cineva le-ar putea elimina, ci la puturosenia parturilor care la englezi atinge apogeul. Cred ca asemenea mirosuri sunt greu de egalat.

In revistele pentru femei, o tema adesea abordata este momentul in care partul intervine intr-o relatie. De obicei barbatul este cel care sare acest prag identificat de psihologi ca semn de relaxare, de familiaritate si de femei ca inceputul declinului. Ma rog, pentru ne-sensibili este pur si simplu un fenomen natural. Cu toate astea, am inteles pentru prima data cu adevarat dilema parturilor intr-o relatie abia cand am citit un articol pe tema asta in revista Glamour UK din luna ianuarie 2010. Lectura a venit dupa experienta practica pe care am avut-o cu parturile in diferite locatii din Manchester – mall-uri, pub-uri, locuri de dans.

Basinile englezesti put pentru ca englezii mananca, per ansamblu, porcarii. Alimentele lor au consistenta greoaie, se bazeaza mult pe carne, beau foarte multa bere, mananca mult junk, legumele si fructele sunt aproape absente pentru ca au preturi mari. De exemplu, cat am stat acolo, n-am pus o data o leguma in gura. Ca sa va faceti o idee, patru ardei costa 4 pounds, cam 20 lei. Naucitor. Nu putine sunt momentele in care basina englezeasca m-a miscat din loc. De pe ringul de dans inapoi la masa, dintr-un magazin in altul, de pe un culoar din supermarket pana la casa de marcat sa platesc si sa ies naibii de acolo.

Asa ca, atunci cand am citit despre momentul partului intr-o relatie in Glamour UK compasiunea mi-a invadat inima si-am inteles ca subiectul asta merge mai departe de-un simplu gaz la ei: e o situatie de viata si de moarte.

0 comment

You may also like

0 comment

Roxana January 9, 2010 - 5:37 pm

Tell us more. 🙂

Reply
ion January 10, 2010 - 10:51 am

ce te faci cand intr-o relatie, ea incepe sa traga parturi ca la balamuc?! :))

Reply
conceptesuperflue January 10, 2010 - 2:32 pm

hahhahahahaha daca faci vreodata o compilatie cu best of this blog, postul acesta trebuie sa intre

Reply
Andreea January 10, 2010 - 2:33 pm

😉

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: