#BeHealthy: o zi întreagă cu sport

by Andreea Vasile

Îmi place că există tot mai multe evenimente de sport în aer liber la care oamenii pot participa gratuit. Scopul principal e să accesibilizeze sportul pentru cât mai mulți oameni care-s încă nefamiliarizați cu mișcarea constantă sau cu sala de sport și să le arate că, privit ca o joacă, sportul are o mulțime de beneficii pentru minte și corp.

World Class conduce detașat în acest moment când vine vorba de organizarea de astfel de evenimente. Asta pentru că are și resursele necesare să facă o astfel de treabă. De la antrenori la echipament și capacitate de mobilizare, World Class e prezent atât la evenimente mari de alergare, cât și, la rândul său, creează zile dedicate sportului, la care oricine poate să participe.

viziune-new-3.jpg

Pe 8 iunie, așadar, urmează un nou eveniment marca World Class în parcul Herăstrău. De la yoga, pilates, body combat și până la stretching și cycling, vom avea parte de o zi întreagă cu ore din care putem alege pentru stare de bine și distracție. Sub hashtag-ul #BeHealthy, comunicarea World Class e din ce în ce mai puternică și mai coerentă, cu mesaje aproape de oameni. Te face să vrei să vezi despre ce e vorba acolo.

Ca să participi la ore pe 8 iunie, trebuie să te înscrii la clasa/clasele la care vrei să mergi pe site-ul behealthy.worldclass.ro. Formularul propriu-zis de înscriere e undeva la finalul paginii, așa că scroll down cu încredere. Eu mi-am făcut un mix de vreo 4 antrenamente, ușoare și moderate ca intensitate, tocmai ca să pot să fac față la toate fără să obosesc prea tare. Voi merge la Easy Functional, Body Combat, Stretch for All și Cycling. Sper să nu fie vreme cu prea multe grade, astfel încât experiența să fie confortabilă.

Ia-ți și tu prietenii și hai la mișcare!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: