Berlusconi si Zana Maseluta

by Andreea

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iBYDcsnlvBM]

Duminica, Silvio Berlusconi a fost lovit in timpul unui miting in Piata Domului din Milano cu … domul din Milano insusi. Bine, era o replica in miniatura, insa alegerea agresorului este cu atat mai amuzanta cu cat, in geanta pe care o avea la el, s-a mai gasit si-un crucifix cu care ar fi putut s-arunce. Nu se stie de ce Massimo Tartaglia, de 42 de ani, l-a lovit pe Berlusconi, caruia i-a spart doi dinti si pe care l-a umplut de sange, bagandu-l in spital. Poate pentru ca era bolnav mintal [sigur, un detaliu important] sau poate pentru ca, pur si simplu, era vorba de Berlusconi, un politician multilateral dezvoltat [si mogul, si petrecaret, si afemeiat, alegeti voi un alt motiv pentru care oricine ar putea prinde boala pe un asemenea personaj].

In asteptarea iesirii din spital a lui Berlusconi, am inteles ca mai multi sefi de stat si politicieni i-au trimis ganduri de bine. Unul dintre ei, italian, a facut o declaratie in care a spus ca “Berlusconi e un mare luptator si isi va reveni curand”. Mi s-a parut amuzant ca zici ca cel putin cu bomba atomica s-a aruncat in el si uite, el, viteazul, luptatorul, a facut fata evenimentului. Pe de alta parte, daca domul in miniatura ar fi nimerit mai sus in zona capului l-ar fi putut lasa lat … pentru totdeauana.

Mi s-ar fi parut o stire completa daca agresorul ar fi fost roman. Ca tot iubesc italienii stirile cu faradelegi comise de romani. Deci un roman care sa-i sparga mufa lui Berlusconi ar fi fost the ultimate thing. Tot din seria atacurilor asupra oamenilor politici, sunt curioasa cum ar arata o asemenea agresiune asupra lui Putin. Eu cred ca, dupa ce ar iesi din spital, Putin ar pleca calare dupa agresor si l-ar omori cu mainile goale.

In anul 2000, tot in luna decembrie, Faur Isaia il stropea pe Emil Constantinescu cu cerneala. Timisoreanul, membru PRM, mai fusese anchetat si retinut de Politie, de mai multe ori, sub acuzatia de ultraj impotriva unor magistrati sau personalitati publice locale. Au trecut noua ani de-atunci. Spre deosebire de marii actori romani care au murit in acest an si care nu-s curand repetabili, mai sunt sanse pentru un nou Faur Isaia. Pe care-l asteptam.

P.S. Tocmai am instigat la violenta, ca nu-mi dau seama?

0 comment

You may also like

0 comment

Cosmin December 15, 2009 - 8:09 am

Ai instigat, da 🙂 Bine, una e sa improsti cu cerneala, alta e sa-i rupi mufa cu un obiect masiv. Freaky

Reply
Andreea December 15, 2009 - 8:12 am

Da, e drept. Bad Massimo. 😀

Reply
miha December 15, 2009 - 9:28 am

acum cativa ani in urma eram pe plaiurile lor si am aflat ca Ac Milan si Berlusconi nu sunt tocmai pe placul milanezilor .. cred ca Diego e putin mai fericit 😀

Reply
Andreea December 15, 2009 - 5:55 pm

:-)))

Reply
clara December 15, 2009 - 1:26 pm

sa nu uitam de Bush si incidentul pantoful hahahahahha

Reply
Andreea December 15, 2009 - 5:56 pm

daaaa, dar n-a fost traumatizant. chiar, ar trebui sa ma gandesc la un articol d-asta gen ‘obiecte aruncate-n presedinti’ 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: