Best of 2010

by Andreea

Am preluat leapşa de la Cristina în legătură cu cele mai bune 5 lucruri care mi s-au întâmplat în 2010.

*

Venirea la Tabu. Chiar dacă s-a întâmplat spre finalul anului, e cel mai bun eveniment din 2010. Un loc în care pot să-mi dau nu numai potenţialul pe faţă, dar pot să scap şi de gărgăunii din cap în privinţa anumitor subiecte pe care am unde să le eliberez în scris. Şi-apoi, colegi mai buni nu pot exista.

Cambodgia. Cu toate că trebuia să stau în vacanţă 5 săptămâni, şi-am stat numai 2. Povestea lui “de ce” o citiţi în Tabu de februarie. Una peste alta, am ajuns iar la celălalt capăt al lumii ca să văd, la o vârstă tânără, lucruri pe care alţii nu le vor vedea probabil niciodată. Şi pentru asta sunt recunoscătoare. Şi-am să mă întorc în zona aia că mai am lucruri de făcut p-acolo.

BangKwang. Sau Bangkok Hilton, renumita închisoare thailandeză în care sunt închişi cei mai mulţi vestici din Asia, în principal pentru trafic de droguri. Am intrat acolo, am vorbit cu Gary, un britanic de 61 de ani care era închis de 8 şi care mai avea de ispăşit vreo 40 şi ceva. You do the math! Povestea lui e aşa de grozavă şi atât de secretă până o scriu că trebuie să mă opresc aici.

Oana Felipov. Am cunoscut-o la începutul anului, personal, şi-apoi am aflat că suntem vecine de cartier şi am continuat să ne vedem. Şi pentru că de Crăciun mi-a dat cel mai frumos inel. Pe el scrie: astăzi va fi o zi minunată.

Răzvan Crişan. Pentru încredere.

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: