Campionii râsului

by Andreea Vasile

“Hai, Victor, hai, vâsleşte! Anul ăsta dau cu aromă de durian. Cică-i rar”

La gala organizată de CS Dinamo, clubul de care aparţin, în cinstea lor, Victor Mihalachi şi Alex Dumitrescu, canoişti medaliaţi cu aur şi bronz mondial şi european în 2011, au primit drept distincţie pentru rezultatele remarcabile câte o plachetă şi … un set de cosmetice.

Cu cinci medalii de aur şi trei de bronz obţinute la concursurile la care au participat în ultimii doi ani, Elisabeta Lipă, director al CS Dinamo şi fostă, culmea, campioană tot la kaiac-canoe, a declarat, în exclusivitate, pentru blogul meu: “Când eram eu olimpică, în anii comunişti, era foarte greu să găsim cosmetice de calitate. Aşa că atunci când eram premiată, la final de an, de domnul preşedinte, cu spray, săpun şi loţiune pentru faţă, simţeam că prind putere dublă pentru noul an competiţional.”

Traian Igaş, ministru de Interne, care a luat, de asemenea, parte la ceremonie, a ţinut partea colegei sale adăugând, prin SMS, la declaraţia antevorbitoarei: “Eu am încredere în Liza. Ca fostă campioană, cunoaşte cel mai bine nevoile unui sportiv de performanţă. Nu înţeleg de ce premiul e considerat jignitor. Ce, olimpicii nu fac duş?” Traian Igaş a ales SMS-ul ca formă de comunicare cu subsemnata pentru că era prins cu organizarea surprizei pentru prefectura Botoşani, ocazie cu care se alăturase corului DPIR ca să exerseze colindele pe care le va cânta familiei şi colaboratorilor la sfârşitul acestui an.

*

Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu se gândesc ce vor face, ca sportivi, în continuare. Ei au declarat că nu vor înceta să fie cei mai buni doar pentru că CS Dinamo n-are din ce să-i premieze, mai ales că fac ceea ce fac din pasiune. Dacă Alexandru Dumitrescu e angajat al clubului, Victor Mihalachi e doar colaborator, primind o remuneraţie lunară de 800 de lei.

Elisabeta Lipă, stânga, pregătindu-se să ia startul spre proaspăt deschisul supermarket Lidl unde ofertele speciale au înfierbântat spiritele: duş gel la numai 2.99 lei.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: