Cocotata pe Cocor

by Andreea

Magazinul Cocor se lanseaza, oficial, pe 30 septembrie si se deschide publicului larg pe 2 octombrie. Pe Facebook, Cocor a lansat un concurs in urma caruia poza care primeste cele mai multe LIKE-uri va fi afisata pe magazin o zi intreaga. Si eu vreau sa ajung acolo!

*

Asa ca am nevoie de ajutorul vostru. Daca aveti cont de Facebook, va rog sa intrati aici si sa dati LIKE pe poza pe care am afisat-o si in acest post. Ca sa puteti da insa LIKE pe poza, trebuie sa dati LIKE mai intai pe pagina magazinului Cocor. Asta ar fi partea neplacuta ca sunteti obligati sa LIKE it chiar daca you don’t. Totusi, dupa ce se termina concursul, sunteti liberi sa UNLIKE, deci sunt constienta ca daca o faceti, o faceti pentru mine.

*

Poza a fost facuta pe 9 septembrie la piata Obor in timp ce ma duceam la cununia civila a Anei de la primaria sectorului 2. Despre Ana puteti citi in Cronica de nunta care, curand, va reveni cu partea a III-a, dar inca n-am gasit un preot cool (nu-i nimic daca nu stiti la ce ma refer, va lamuresc curand).

Multumesc pentru ajutor si, daca aveti nelamuriri, va raspund pe mail. Apropo, am de depasit 100 de like-uri. Concurenta mea principala are 125, eu am adunat abia 45, dar am inceput lobby-ul de doua zile, de cand am aflat de concurs, deci cred ca ma misc bine. Concursul se incheie pe 28 septembrie.

0 comment

You may also like

0 comment

Morko September 21, 2010 - 10:07 am

ai scris aici toata povestea cu LIKE-urile pt ca ai obosit sa o faci pe fb, nu? 🙂

Reply
Andreea September 21, 2010 - 10:08 am

nu chiar. cred ca pe blog am cititori cu care nu-s prietena pe fb. acum, ca am obosit sau nu, continui s-o fac ca imi dau seama ca oricat as explica, lumea mai degraba nu citeste decat sa citeasca. 🙂

Reply
selma September 23, 2010 - 6:19 pm

dar femeia stie ca poza ei circula in felul asta? si e de acord?

Reply
Andreea September 23, 2010 - 6:20 pm

ce femeie? daca te referi la poza din postul asta, eu sunt in poza si asta e poza cu care concurez 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: