Concertul

by Andreea Vasile

dave

Pe 12 mai, Depeche Mode a cântat la Sofia, în Bulgaria

Mi-am luat bilet la Depeche Mode în ceasul al 12-lea când zvonurile care circulau spuneau că singurele bilete rămase sunt alea scumpe, de peste 200 de lei. La Diverta însă am găsit la gazon B cu 135 de lei, luni, cu două zile înainte de concert.

*

Dacă aş fi ratat acest concert, mi-ar fi părut rău. Aşa cum spun azi pe Facebook unii dintre cei care nu au fost acolo: este evenimentul despre care toate lumea va vorbi, iar ţie îţi va părea rău că n-ai fost.

*

Personal Jesus la Bucureşti. Publicul a fost excelent. Ca să-l citez pe tipul care a înregistrat, cu referire la Dave:

Ce prezenţă scenică are, pizdă! 🙂

*

Cel mai mult la un concert îmi place atmosfera. La cele mai multe concerte la care am fost, aici ori în străinătate, nu am văzut mare lucru pe scenă. De obicei, i-am văzut pe artişti pe monitoare, dar nu îmi pare rău, important pentru mine este să fie sunetul bun ca să pot să dansez şi să cânt. Cireaşa de pe tort este mereu publicul. Iar al nostru este din ce în ce mai bun când vine vorba de concerte: dezinhibat şi implicat, cântă, chiuie, aplaudă, ştie să transmită energie înapoi pe scenă. Aşa s-a întâmplat şi aseară când românii au intrat în jocul celor de la Depeche Mode.

Never Let Me Down Again este una dintre melodiile mele preferate. Înregistrarea este din Paris.

*

buc

Aceasta este poza pe care management-ul trupei Depeche Mode a postat-o pe pagina de Facebook – Depeche Mode World Tour 2013-2014– după încheierea concertului de la Bucureşti. Mesajul lor?

Thank you Bucharest! You are amazing! See you next time!

*

Aproape 50.000 de oameni au fost aseară pe National Arena. Delta Machine Tour cuprinde 86 de concerte: 61 în Europa, 23 în America de Nord şi două în Asia. Delta Machine este cel de-al 13-lea album lansat de Depeche Mode, trupă britanică ce şi-a început cariera în 1980 (nici măcar nu eram născută atunci).

Publicul român la Enjoy the Silence!

*

Un amănunt important este că vocea lui Dave Gahan, solistul trupei, sună IMPECABIL! În plus, la 51 de ani, arată extraordinar şi se mişcă super senzual.

*

La finalul serii, am avut un singur gând: I just can’t get enough.

Înregistrare din Atena, de la concertul din 10 mai. Următorul concert Depeche Mode va avea loc pe 17 mai la Istanbul.

*

oana

Ea e prietena mea, Oana Felipov. În club Control, după concert, este cu puştiul ăsta de 16 ani, venit pentru concert de la Bacău. Dimineaţă avusese teză la fizică.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: