Copiii – intre PS3 si tuberman

by Andreea

kids

Am vazut ieri un pusti, sa fi avut vreo 7-8 ani. Era imbracat modern, avea skate shoes in picioare, skinny jeans si tricou funky. Cred ca si parintii erau misto. Genul de copil pentru care bagi mana in foc c-o arde pe PS3 si merge la concerte prin Europa la Moby inca de cand are 2 ani si mama si tata sunt hotarati ca pana intra la liceu sa-l transforme intr-o enciclopedie de muzica buna. Cel putin.

Si cum cerceta smechereste statia in asteptarea autobuzului, il vad ca-si da jos ghiozdanul, deschide fermoarul si scoate un tuberman. Stiti voi, teava aia de PVC cu care trageati cornete de hartie in ce se nimerea. Da, sunt inca moderne. M-am gandit ca nu conteaza cat de mult avanseaza ca tehnologie PS-urile si cate zeci de oratanii si oameni cu inima rea poti omori virtual. Nimic nu se compara cu “dezastrul” pe care il provoci cu propriile maini. Sa-ti pregatesti cornetele, sa tintesti obiectivul, sa stii cat scuipat si cata presiune in suflat sa bagi ca sa-ti atingi tinta. Asta inseamna sa traiesti.

Tubermanul pustiului era din PVC clasic de culoare verde matasea broastei. N-a atacat pe nimeni. Doar l-a verificat si-a rulat cateva cornete in caz de nevoie. A bagat teava inapoi in ghiozdan. “Gloantele” le-a tinut in mana sa nu se-ndoaie.

Copilaria handmade n-a murit!

0 comment

You may also like

0 comment

Cosmin October 22, 2009 - 5:22 pm

cum era aia, cu o floare nu se face primavara? 🙂

Reply
Andreea October 23, 2009 - 7:40 am

Cred ca mai multi copii pot avea un tuberman decat un PS3 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: