Cu alaiul la BEC

by Andreea

base

Traian Basescu: Ce faceti, ma? Mi-ati respins referendumul?

Roberta Anastase: Nu noi, majoritatea.

Au mai ramas 2 zile in care candidatii la presidentie isi pot depune, oficial, candidatura la BEC. Adica te duci cu dovada ca ai semnaturile necesare sa intri in competitia electorala si cam asta e. Eeeei, cum sa fie doar asta?

Azi la ora 14, Traian Basescu era asteptat la BEC. Cine-l astepta? Udrea, Stolojan, Roberta Anastase, micul Boc. Prieteni dragi sufletului sau. De ce era asteptat? Asta nu am inteles nici eu. Da, stiu, pe principiul “vine seful, zambiti!”, pot intelege pupincurismul. Nu mai inteleg foarte bine utilitatea lui devreme ce guvernul Boc e oricum demis. Dar poate oamenii sunt precauti si se gandesc ca, daca Basescu mai prinde un mandat, poate mai prind si ei niste bunavointa.

Momentul a fost penibil. Lingaii asteptandu-l pe al’ mare. Poate nu inteleg ce-i aia solidaritate de partid si cum se manifesta. Cu siguranta nu o vad cum o vad ei, adica sa faca frumos in fata cui trebuie. Imi pare rau ca si media s-a dus acolo sa surprinda momentul. Ce moment? Ca vine presedintele sa depuna niste foi? Ca e flancat de aia mici, dar cu aspiratii mari?

Pe 23 octombrie incepe oficial campania. Astept programele electorale. Stiu, sunt amuzanta.

PS.: Sa nu fiu nedreapta. Si Mircea Geoana a avut alai la depunerea candidaturii. La bratul sau a stat batranul, dar neobositul Ion Iliescu. In rest, oameni de bine care l-au aplaudat. Unei batranici din multime chiar i-au fost sarutati obrajii. Cu afectiune social democrata ca pentru varsta a treia.

0 comment

You may also like

0 comment

Cosmin October 21, 2009 - 8:24 pm

mircea radu bre! (pardon, geoana)

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: