Cu pisica în jurul Australiei

by Andreea Vasile

V-ați obișnuit cu oameni care-și iau lumea în cap și pleacă în jurul ei cu o autorulotă și, uneori, ca să fie imaginea feerică până la capăt, iau cu ei și un câine desprins din reclamele la cea mai bună mâncare boabe. Cam asta e și povestea lui Richard East. Cu o mică diferență, căci australianul a călătorit alături de motanul lui, Willow.

În 2015, Richard a făcut o mișcare extremă: și-a dat demisia de la job, și-a vândut casa și toate bunurile, și-a cumpărat o autorulotă și-a plecat împreună cu Willow în jurul Australiei în căutarea unei vieți libere cu multe aventuri. Au străbătut peste 50.000 de kilometri și, firește, au devenit populari pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpvHk7Cl3iS/

Richard a decis să-și schimbe viața în 2014 când, spune el, și-a dat seama că job-ul în corporație nu mai e pentru el, ba, mai mult, ultimii 10 ani fuseseră chinuitori din acest punct de vedere fiindcă nu-i plăcea deloc ce face. ”Să călătorești cu o pisică e mai ușor decât cu un câine pentru că pisicile sunt independente și nu au nevoie de atâta grijă,” explică australianul care, în momentul în care s-a decis pentru un stil nou de viață, a început să își deseneze singur designul pentru noua casă, autorulota.

Cu toate că multe pisici preferă un loc stabil, fără multe ieșiri în aer liber, Richard spune că Willow e super relaxat și iubește natura. În plus, pisica are un device de monitorizare așa că Richard nu și-a făcut griji că l-ar putea pierde. Cu toate că-n 2017 călătoriile lor au luat o pauză, australianul spune că le va relua. Până atunci, cu imaginile strânse în cei doi ani de haiducie, a realizat două calendare, în 2018 și, pentru la anul, în 2019.

1 comment

You may also like

1 comment

reparatiifrigiderechirita November 8, 2018 - 6:18 am

O calatorie frumoasa spun eu ,alaturi de o pisicuta nu poate fi rau sa calatoresti . Important este ca a facut ceva atunci cand a simtit stresul cotidian ,mult curaj dar este ajutat si de varsta . Frumoase poze cred ca au facut un calendar frumos . Cu respect .

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: