Cuiva ii pasa de tine!! Lui ii pasa!!!

by Andreea

Pe la 9 dimineata m-a oprit in Piata Romana un american. Era un tip inalt, negru, bine facut. Da, Morko, ti-ar fi placut. Cu soarele in fata, ma pregateam sa fac conversatie cand el mi-a intins un fluturas si a plecat. Pe fluturas scria ce sta scris si in titlul acestui post.

*

Biserica Crestina Rascumpararea Domnului se pare ca e proaspat deschisa in incinta Bisericii Amzei, in fiecare zi intre 13 si 16. O vizita, spune fluturasul, o sa va convinga ca Iisus va iubeste.

*

Ce m-a speriat este rugaciunea pe care ar trebui sa o spun daca as fi gata sa-l accept pe Iisus ca domn si salvator: “O, DOAMNE, sunt un pacatos, ma caiesc, spala-ma in sangele lui Iisus. Il accept pe Iisus Hristos ca Domn al meu si ca Salvator, azi, scrie-mi numele in Cartea vietii si apara-ma de pacat si de toate greutatile in viata, in numele lui Iisus. Amin!”

*

Amin!, mi-am zis si eu in gand cu gandul la crestinii ce cred in rascumpararea Domnului.

0 comment

You may also like

0 comment

Sky September 22, 2010 - 11:54 am

Pe fluturas scria in romana?

Imbaiatul in sange pare putin iesit din cotidian, e adevarat.

Reply
Andreea September 22, 2010 - 11:56 am

Si in romana, si in engleza. In engleza e: “wash me in the blood of Jesus”. Deci imbaierea, iesita din cotidian cum ii spui tu (lol, btw, laughed me ass off due to that), e un must 😀

Reply
Sky September 22, 2010 - 12:06 pm

“Come on beibi, come in the jacuzzi.
Oh, it’s quite nice.
It’s my blood.”

Reply
Andreea September 22, 2010 - 12:07 pm

ROFLMAO

Reply
Sky September 22, 2010 - 12:07 pm

<3

Reply
Morko September 22, 2010 - 2:29 pm

of, trebuia sa fiu acolo! :)))) sa-mi dea si mie un fluturas. sau fluturasi! 😉

Reply
Irina Holmes September 23, 2010 - 3:06 pm

Andreea draga, eu nu o sa comentez la acest post :)) Dar de-abia astept sa ii povestesc lui Taylor! Lol. Dupa cum stii, noi suntem mai mult decat obisnuiti cu din astea, si profund traumatizati :))

Reply
Andreea September 23, 2010 - 3:07 pm

lui Taylor merita sa-i acord un articol pe tema asta. de fapt, daca e de acord, o sa si fac niste intrebari la care sa-mi raspunda cand are timp in legatura cu asta. 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: