Cum am devenit imaginea pentru funcția SHealth de la Samsung Galaxy S5

by Andreea Vasile

În urmă cu câteva săptămâni vă spuneam că dacă cineva mi-ar fi zis vreodată că voi fi face parte din campania de promovare a unui program de fitness, i-aș fi spus că mă ia la mișto. Cu toate astea, am pozat pentru campania de primăvară/vară a programului Limitless Total Body Makeover.

O altă veste minunată m-a luat prin surprindere a doua zi, luni, când am primit un telefon de la agenția de PR The Practice care se ocupă de comunicarea în România a celui mai nou telefon Samsung, Galaxy S5. Pentru că este un telefon în ton cu nevoile de zi cu zi ale oamenilor obișnuiți, echipa de comunicare a decis că cei care vor lansa acest telefon și funcțiile îmbunătățite pe care le are de la ultimul model, S4, vor fi … chiar oamenii obișnuiți. Iar eu sunt unul dintre ei.

Asta pentru că echipa Samsung și The Practice au considerat că povestea mea ilustrează cel mai bine funcția S Health cu ajutorul căreia antrenamentele mele în cadrul Limitless, dar și cele individuale pot fi și mai eficiente dacă urmăresc funcțiile vitale ale corpului meu astfel încât să știu la fiecare pas cum răspunde el intensității la care îl supun. Recunosc că în timp ce îmi povesteau despre ce este vorba aveam senzația că visez, că nu mie mi se întâmplă cu adevărat această propunere. Firește că am acceptat imediat pentru că mă interesează să-mi optimizez la maxim antrenamentele și să le fac nu doar distractive, ci și funcționale și eficiente și, în plus, mă onorează că experiența mea la Limitless interesează pe cei din jur la un nivel la care ei găsesc în povestea mea inspirația pentru ca propria lor poveste să fie una de succes.

În numai două zile am filmat timp de aproape 5 ore pentru cele 2 minute din filmulețul de prezentare care îmi spune povestea și felul în care tehnologia mă ajută să fiu mai bună în activitatea mea sportivă. Am fost încântată să lucrez cu Diana și Mihai, reporter și cameraman, niște oameni talentați care mi-au înțeles foarte bine povestea și au redat-o cu acuratețe și în cuvinte, și în imagini. În plus, faptul că în film povestea mea este narată de Carmen Avram este o bucurie la fel de mare pentru că este unul dintre jurnaliștii a căror muncă o respect.

Luni, 24 martie, la Hotel Intercontinental, a avut loc lansarea oficială a lui Samsung Galaxy S5 în România, produs care va intra în magazine începând cu luna aprilie. Lansarea internațională a produsului a avut loc la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress din luna februarie a.c. M-am simțit foarte bine pe scenă alături de colegii mei care au reprezentat celelalte funcții ale telefonului – Andrei Tudose, Cătălin Oprițescu și Mihai Mareș și abia aștept să vorbesc, în continuare, despre povestea mea în cadrul Limitless și despre cum Samsung contribuie, de acum înainte, cu tehnologia pentru ca eu să îmi rafinez munca.

andreea

Cred că în lumea de azi avem toate condițiile necesare ca orice ne propunem să îndeplinim atât prin intermediul propriei voințe și determinări, cât și cu ajutorul care vine din exterior, fie că vorbim de alți oameni, cărți, tutoriale sau gadget-uri. Sunt sigură că, mai mult ca oricând, suntem susținuți de lumea în care trăim să fim cea mai bună versiune a noastră pentru că instrumentele de care ne putem folosi depășesc de multe ori imaginația.

Datorită faptului că fac parte din proiectul Samsung Galaxy S5 și că imaginea mea reprezintă îndemnul la o viață sănătoasă alături de tehnologia performantă care face și mai accesibilă orice transformare prin sport, voi povesti, în lunile care urmează, în diferite medii, despre experiența mea, despre suișuri și coborâșuri, despre lecțiile pe care le-am învățat și despre cunoașterea pe care mă bucur să am ocazia să o ofer mai departe.

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: