Danutz SRL la Finante

by Andreea

Holograf 1975

Sebastian Vladescu l-a numit pe Dan Bittman, lider al trupei Holograf si prezentator tv, consilier pe probleme privind imaginea MFP in randul populatiei. Sebastian Vladescu a spus: “Vreau feedback de la populatie. Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. El poate afla parerea populatiei. Vreau sa stiu ce gandeste populatia despre MFP“.

Oare cum isi imagineaza Vladescu ca va lua Bittman pulsul populatiei? Poate in timpul concertelor Holograf, poate isi roaga telespectatorii in timpul emisiunii sa dea SMS-uri cu opiniile vizavi de MFP. Adica, pe bune, cam cu ce e Bittman mai grozav in functia asta decat cineva care stie, de exemplu, statistica? Sau sociologie? Sau antropologie? Sau chiar finante?

Vladescu a mai declarat ca: “Dan Bittman va incerca sa gaseasca acele solutii de a comunica cu cetatenii. Sper ca cei doi (Dan Bittman si Andrei Gheorghe – n.r.), impreuna cu oamenii tehnici de la Ministerul Finantelor, cum ar fi pe Trezorerie sau fonduri structurale, sa gaseasca modalitatea sa transmita informatia intr-un mod perceptibil“. Care-s solutiile alea? O sa le cante? Si pana sa le cante, Andrei Gheorghe o sa-i faca intro-ul? Apropo, Gheorghe a fost numit saptamana trecuta consilier pe probleme de imagine. Pana acum, inteleg ca Vladescu a preocupat sa afle cum vede populatia MFP, imaginea conteaza.

Ieri, Vladescu spunea, dupa primele trei zile ale lui Gheorghe la MFP, ca acesta era “muci”. Asa s-a exprimat, referindu-se la faptul ca Gheorghe e obosit de la cata treaba e de facut. E “muci”.  In ceea ce-l priveste pe Bittman, cred ca Vladescu s-a lasat indus in eroare de titlul emisiunii pe care o prezinta Dan la TVR, Danutz SRL. Adica vazand SRL, si-a imaginat ca Bittman e patron de cosmelie si ca atat de sus a ridicat cosmelia ca inseamna ca stie finante, deci merita un loc la el in echipa.

In final, Vladescu a declarat ca i-a ales pe cei doi pentru ca “sunt doi oameni pe care ii apreciez pentru ce au facut in meseriile lor“. Si ce relevanta au meseriile lor in contextul de fata? Mai ales a lui Bittman?

0 comment

You may also like

0 comment

clara January 13, 2010 - 7:04 pm

asta in vreme ce absolventii de la stiinte politice freaca duda pt ca nu au locuri de munca in domeniul lor. cred ca e cazul sa ne facem formatie, noi de la fsp

Reply
Cosmin January 15, 2010 - 8:29 am

Woo-hoo! Eu zic ca Vladescu ne ia la misto 🙂 Parerea mea

Reply
Feo January 19, 2010 - 7:22 am

@Cosmin
Eu ma rog sa-l gasesc disponibil pentru o ultima incercare.
din pacate nu e misto!
http://www.yourway.ro/2010/01/16/curiozitate/

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: