De ce ne place sa ne enerveze Mircea Badea?

by Andreea

Cine zice, ala e!

Daca Mircea Badea ar fi intruchipat un produs de marketing din afara tarii care sa provoace rumoare in randul publicului cred ca ar fi fost Lady Gaga. Insa Mircea Badea, in pielea lui Mircea Badea, reuseste sa creeze in tara, de cele mai multe ori, aceeasi stupefactie pe care Lady Gaga o creaza in lume. Cred ca putem vorbi de fenomenul placerii de-a fi enervati de Mircea Badea. Si fenomenul asta e usor de  identificat in faptul ca doua dintre publicatiile recent aparute pe piata l-au folosit pe Mircea Badea in materialele lor.

Decat o Revista a publicat in primul sau numar un material care se numeste “Ce il enerveaza pe Mircea Badea” [pagina 33], in timp ce numarul unu din revista Kamikaze are nu mai putin de trei articole in care numele lui Mircea Badea apare inca din titlu la rubricile Blogerii posteaza [pagina 2], Aventurile lui Mircea Badea [pagina 11 cu episodul 1 – Mircea Badea la IKEA] si Am copilarit cu o vedeta [pagina 15].

Mircea Badea are boala pe presa si nu conteneste s-o faca cu ou si cu otet. Paradoxal cu slujba lui care presupune citirea, in fiecare zi, a ziarelor si comentarea articolelor. Si mai paradoxal, jurnalistii nu se supara si continua sa-i dedice spatiu in diferite publicatii. Sau poate ‘supararea’ lor se manifesta tocmai prin materialele, adesea ironice, in care numele lui Mircea apare. Cel mai paradoxal, scuzata sa-mi fie exprimarea nefericita, este ca Mircea Badea nici macar nu vorbeste cu presa si totusi presa vorbeste cu el in felul sau.

Mircea Badea nu da interviuri. Nu putine au fost datile in care am incercat asta, fie scriindu-i personal, fie prin intermediul PR-ilor postului de televiziune la care lucreaza. Nu mi-a raspuns niciodata la mesaje, iar pentru PR-i subiectul Mircea Badea este tabu. Nici macar nu se mai deranjeaza sa te minta ca vor incerca sa vorbeasca cu el. Poate au facut-o la un moment dat, insa refuzurile repetate l-au scos din lista celor buni de promovat. De fapt, Mircea Badea nici n-are nevoie de intermediari care sa-i poarte imaginea prin ziare si reviste pentru ca, fara sa depuna vreun efort in acest sens, Mircea Badea apare oricum in publicatii si asta, repet, fara sa miste vreun deget in acest sens.

Cele mai recente aparitii agreate de Mircea Badea au fost in revista VIVA, cand a aparut cu Carmen Bruma pentru a sustine o campanie dedicata sanatatii si in revista Felicia pentru ca apartine trustului Intact unde, pentru a sugera parca faptul ca a dat interviul respectiv mai degraba din obligatie decat din placere, a spus: “Viata mea e complet neinteresanta“.

Daca lui Cristi Lupsa, de la DoR, ii face placere, mi-ar placea sa ne spuna de ce crede el ca Mircea Badea atrage. De asemenea, mi-ar placea sa stiu si opinia Simonei Tache pe acest subiect ca si ea a scris despre el, dar si a Cristinei Bazavan. Din randul celor care ii sunt aproape, ii invit pe Victor Ciutacu si pe Oana Dobre sa ne spuna parerea lor. Sa sper la un raspuns de la Mircea Badea insusi cred ca e deja prea mult, dar fie.

In final, zic asa, sa punem minte de la minte si sa venim cu intrebarile acelea perfecte care sa constituie, in cele din urma, interviul pe care Mircea Badea l-ar da. Asa ca la sectiunea de comentarii astept propunerile.

0 comment

You may also like

0 comment

Cosmin March 21, 2010 - 10:53 am

Pentru mine omul era amuzant cand faceam show-ul cu Teo pe Tele7 si Antena 1. Eram si eu, si ei mult mai mici.

Acum mi se pare ca-i ca Tudor Chirila, incearca dar nu-si mai gaseste drumul. Omul in sine poate e OK, dar imaginea ce transpare pe sticla nui-mi place din pricina unei inversunari nejustificate si a unei totale lipsa de eleganta.

Mda.

Reply
Andreea March 21, 2010 - 10:55 am

Poate gasesti si-o intrebare din setul perfect de intrebari pe care sa i-l trimitem 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: