Deci, ce???

by Andreea

La OTV, Traian Basescu a declarat despre fostii consilieri:

“Unii au plecat, alţii au venit, nu aş discuta acum de consilieri. După ce îmi termin al doilea mandat, pentru că unii dintre ei şi-au luat libertatea să vorbească despre mine, deşi au depus un angajament de loialitate. Cel mai urât lucru este, după ce te-a luat cineva dintr-un purtător de cuvânt, te-a făcut ministru – consilier prezidenţial este rang de ministru -, ţi-a poftit sufleţelul să-ţi fie soţul şef de serviciu secret, ţi l-a făcut preşedintele şef de serviciu secret. Şi când constaţi că e căciula mai mare decât poate să ducă capul domnului şef de serviciu secret, să te superi că ţi l-a schimbat. Păi cine l-a pus să vorbească prostii?”.

STOP! Rewind. Desi Basescu nu da nume, se refera la Adriana Saftoiu. Din ceea ce spune, inteleg ca Traian Basescu l-a numit pe Claudiu Saftoiu sef la SIE fiindca asa a vrut nevasta-sa, Adriana, la vremea aceea consiliera a lui Traian? Ok, inteleg ca Traian vrea sa-i dea o palma morala Adrianei in sensul ca el a facut pentru ea ce-i mai bun si mai frumos si acum ea face pe nebuna, dar, hei, practic ceea ce Traian spune este ca l-a numit pe Claudiu in functie pentru ca a vrut sa-i faca hatarul consilierei? Adica e oricum strigator la cer sa faci asa ceva, DAR SA MAI SI RECUNOSTI?

WTF?

0 comment

You may also like

0 comment

Andreea December 1, 2009 - 12:19 pm

hahahahaha

Reply
diaan December 1, 2009 - 1:42 pm

oricum asa fac toti, numai ca basescu o recunoaste. nu o vad ca pe un minus chestia asta la el

pana una alta, nu psd

Reply
Andreea December 1, 2009 - 4:03 pm

loool. 1. cine a mai facut asta? 2. de ce nu psd. da-mi trei motive ca sa te cred ca stii despre ce vorbesti.

Reply
tudor December 1, 2009 - 5:11 pm

1 geoana -> iliescu -> pa ruski ?
2 vanghelie va avea putere invers proportional cu IQ-ul si numarul de cuvinte citite in viata
3 600 milioane de euro datoria lui dinu patriciu care nu vor intra la stat daca iese gioana. daca iese base se sterge la cur cu omv si we get half of the FNI promised paradise funds or sum shit.
4 e rosu cu trandafiri wtf e guns’n’rozes reloaded sau ce ?
5 nu are nici un fel de coloana vertebrala dl geoana si face reclame cu oamenii din sibiu care defileaza ca la fuckin fashion show
6 freza e gay
7 e sustinut de un poponar care schimba taberele mai rpd decat beau io bere, care la randul lui crede ca tudor chirila este un model bun pentru mine…. sincer… kreti ? .. tudor chirila < tudor nicolau (muie) .. desi as futeo pe nevastasa ce pot sa zic.
8 o sa renasca din cenusa basesciana si dl nastase sa arunce cu niste cacat nou gasit de nu stiu ce sri pula mea ofiter beat…

daca mai vrei cumparami carne sami fac cartofi prajiti cu ea

Reply
Cosmin December 1, 2009 - 5:16 pm

Oricum ai da-o we are ass fucked. Probabil ca il voi vota pe Base. Chiar m-am gandit serios sa-i dau votul lui Geoana dar NU POT.

Reply
diaan December 1, 2009 - 5:23 pm

nu am niciun exemplu sa iti dau, dar analizand pe cazul acesta concret, de ce te deranjeaza ca a recunoscut ce a facut? tot clanul psd-ului ce crezi ca face? uite, despre ei stiu concret ca invart spagi de milioane de euro!
vantu nu imi suna bine, patriciu nu imi suna bine, voiculescu nu imi suna bine! ce se intampla pe realitatea si antena, la fel, nu imi suna bine. nu te lua de exprimarea mea, doar nu am chef sa dezvolt subiectul.
sunt f enervante discutiile despre politica!

Reply
Andreea December 1, 2009 - 5:31 pm

de ce te deranjeaza ca a recunoscut ce a facut? — ma deranjeaza ca a facut-o. ma deranjeaza si mai mult ca a recunoscut. cred ca ne raportam diferit la politica. adica mie imi pasa ceva mai mult decat iti pasa tie. 😉

Reply
Andreea December 1, 2009 - 5:34 pm

@Tudor: e sustinut de un poponar care schimba taberele mai rpd decat beau io bere — ce tabere a schimbat antonescu? e pnl-ist de cand il stiu. iar ceea ce-a facut acum se numeste alianta politica. miza oricarui partid/om politic e sa acceada/sa obtina puterea. cine e mai aproape sa puna mana pe ea devine cel mai bun prieten. vezi interviul cu Oana Dobre ca am discutat si despre alianta psd-pnl.

Reply
Corina December 1, 2009 - 9:44 pm

dragii mei, in romania multa lume invarte spagi de milioane. sau trafic de influenta. e greu sa spui daca e vreunul mai catolic. take it as coming from smb care a lucrat cu statul 🙂

Reply
cosmin 2 December 2, 2009 - 5:08 pm

Nu a recunoscut ‘din prostie’ ci din aroganta. A fost inca un prilej pentru a-si etala puterea si ASTA il face periculos!

Ca multe numiri se fac pe alte principii decit profesionale e o practica universala si in democratii si aiurea. Procentul, cu siguranta, variaza si asta face diferenta intre tarile din diversele ‘lumi’ numerotate…

Abuzul de putere si etalarea perseverenta a ‘muschiului’ oferit de pozitie, pozitie care ar trebui sa aiba o incarcatura mai mare de responsabilitate decit de putere, este ceea ce il descalifica pe actualul presedinte al Romaniei pentru un nou mandat.

Ca alternativa nu este perfecta e ceva cu care romanii ar trebui sa se obisnuiasca. Nimeni dintre cei ce umbla pe apa nu vor veni sa candideze vreodata. Lucram cu materialul clientului… In cazul de fata unul dintre materiale e mai ponosit….

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: