Despre subrat

by Andreea

Flirting

Subratul, the final frontiere of seduction. Nu stiu cand subratul a devenit the new it in materie de seductie. Cel putin asa par sa ne spuna toate reclamele la deodorante in ultima vreme. Era un timp cand deodorantul era prezentat ca produs de mentinere a unei bune igiene. Rexona, pentru a transmite mai bine mesajul, pusese in reclama un porcusor la subratul unei femei ca sa-si imagineze telespectatorul mai bine cam ce iz imprastia duduia. Dar asta n-a durat mult, adica mesajul ca daca puti e naspa ca uite oamenii in autobuz nu vor sa se tina de-aceeasi bara cu tine nu cred ca a fost de mare efect. Zic asta pentru ca altfel nu-mi explic de ce de la un produs de igiena, deodorantul a devenit ingredient de seductie a unui barbat, deci subratul a capatat valente erotice (pe principiul ‘ma dau cu deodorant ca poate ma saruta iubi’).

Bineinteles ca de aici a pornit o alta intrebare: cam cat de important este subratul femeii pentru barbatul de langa ea? Sigur ca mi-am amintit de scenele in care Julia Roberts a fost imortalizata cu subratul paros sau cand Britney Spears, la niste repetitii, a fost taxata pentru un subrat in care firele de par abia ivite creau un aspect de pata, dar mi-am zis ca-s doar rautati mondene. Insa am dat de ceea ce se numeste armpits sex, iar wiki incadreaza aceasta forma de sex in categoria sexului fara penetrare. Uhm. Deci daca un barbat isi freaca penisul la subratul femeii asta e considerat sex. Cica fetisistii cu subratul sunt numerosi si, asa cum poate va asteptati sau stiati deja, se impart in doua categorii: cei care iubesc subratul cu par si cei care iubesc subratul fara par.

Acum, in calitate de tipa fara fetisuri, imi e greu sa inteleg care e rolul erotic al unui subrat, dar ma gandesc ca multi il gasesc ca fiind punct erogen daca toata povestea asta a capatat proportii publice prin ceea ce spuneam mai sus vizavi de reclame. Nivea este brandul care, din acest punct de vedere, persista in a ne arata barbati care, inevitabil, ajung sa miroasa, respectiv pupe subratul femeii si femei care isi flutura bratele in aer cu acelasi entuziasm cu care leul din The Lion King l-a ridicat spre cer pe the new born spre a-l prezenta junglei supuse.

0 comment

You may also like

0 comment

crackhead April 26, 2010 - 12:42 pm

as spune ca povestea capata proportii pubice

Reply
Andreea April 26, 2010 - 12:54 pm

am mai scris despre ceva asemanator aici: http://andreeavasile.wordpress.com/2009/11/29/femeie-tunde-ti-tufa/. apropo de observatia ta 🙂

Reply
crackhead April 26, 2010 - 2:29 pm

good God! 🙂 perfume and pubic are don’t mix. that’s a fact. and a no no.

Reply
crackhead April 26, 2010 - 2:30 pm

^^^ I meant area

Reply
shabnam June 11, 2010 - 10:39 am

very exciting i am agreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: