Echipa ORICUM în Forbes

by Andreea Vasile

Actuala echipă a ORICUM. Pe Răzvan, lider of it all, îl găsiţi într-o poză mai jos 🙂

Credinţa lui Răzvan este că creativitatea este cea care ne va scoate şi ne va duce în lumea largă în următorii 20 de ani. Spune asta de peste 6 ani de zile şi toţi oamenii care s-au adunat în jurul lui, la diferite momente, au făcut-o pentru că au aderat la idee.

În ultimul număr Forbes, Răzvan vorbeşte despre asta pe larg, în cele 6 pagini pe care publicaţia, prin Diana-Florina Cosmin, autoarea articolului, le-a dedicat subiectului “industrii creative”.

Răzvan în paginile Forbes

Diana scrie: “Până ca industriile creative să intre oficial în scenă, povestea Asociaţiei Oricum se confundă, în linii mari, cu povestea lui Răzvan Crişan, chiar dacă el se dezice adesea de rolul principal. Misiunea mea a fost să transform un grup de oameni minunaţi şi creativi într-o organizaţie funcţională, preferă să sintetizeze.” Şi sunt mândră să spun că am fost în valul unu al Oricum, cel de după absolvirea liceului, când a început totul. Răzvan spune în legătură cu acea perioadă: “Credeam că putem schimba orice dacă ne punem mintea la treabă“.

*

Shorts Up e cel mai cunoscut proiect al Oricum.  Pe 23 octombrie vine următoarea ediţie, Adevăr sau Provocare.

*

Pe Răzvan îl mai puteţi urmări pe A Page, proiect în care scrie cu Barna şi Andrei.

Pe Igu îl găsiţi pe Feeder.ro.

Pe Diana o citiţi în Forbes, în Forbes Life şi pe site-ul ei.

Asociaţia Oricum are, începând de azi, site şi identitate vizuală noi. So you can better understand what they’re all about.

*

Aţi plecat spre chioşcul de ziare, da? 🙂

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: