Energie

by Andreea Vasile

Cum ar fi dacă ne-am folosi energia în mod conştient, dacă ea n-ar fi doar rezultatul incontrolabil al unui fel pozitiv sau negativ de a simţi?

Cred, deşi nu ştiu exact cum, că mi-am făcut rău în măsura în care mi-am făcut şi bine, de obicei ca să vindec răul. Să vă explic! Am produs răul, nu neapărat în ultima vreme, de fiecare dată când nu am mai fost conştientă de lucrurile pe care le simt. Când emoţii gestionate de ego, fără intervenţia mea conştientă, au făcut BUM şi au declanşat explozii interioare negative care mi-au făcut rău. De obicei, m-am îmbolnăvit. Cu boli destul de serioase, cumva extreme, care au avut nevoie de tratamente dure sau operaţii sau schimbări în felul în care gândeam.

*

Am citit mai devreme o ştire despre o femeie din Marea Britanie care a murit dar care şi-a revenit după 45 de minute. Fiica ei a declarat că tatăl i-a şoptit femeii la ureche “Te iubesc!” şi că apoi aceasta şi-a revenit.

Am încercat să-mi imaginez cât de multă energie a fost în acele cuvinte ca femeia să se trezească, să se întoarcă, nici nu ştiu exact cum să formulez ce s-a întâmplat acolo. Poate că a fost o coincidenţă, dar dacă n-a fost? Dacă e posibil să îţi doreşti atât de tare ceva încât o imensă cantitate de energie să se declanşeze şi să mişte lucrurile. Ca un magician care, cu puterea minţii, reuşeşte să facă blocuri să dispară şi oameni să apară în diferite locuri de pe pământ.

Oare aş putea, vreodată, să concentrez atât de multă energie încât, dacă va fi vreodată nevoie, să pot să aduc oameni înapoi?

Şi ce ar trebui să facem, de fapt, ca să mutăm munţii din loc numai prin abilitatea de-a fi conştienţi cu fiecare cuvânt pe care îl spunem, cu fiecare emoţie pe care o transmitem celui de lângă noi?

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: