Depilarea cu Depilight PRO, ”cel mai complex laser de epilare definitivă”

by Andreea Vasile

Am vrut să scap de povara epilatului la fiecare trei zile, așa că am încercat aparatul care promite să facă din epilat o amintire.

Sunt una dintre norocoasele care n-au avut niciodată probleme cu pilozitatea. Am păr pe corp, ca orice om, însă nu a reprezentant vreodată un stres așa cum, în jurul meu, el a fost pentru alte fete, femei și chiar bărbați. Înainte să vă povestesc despre experiența mea cu epilarea definitivă, vreau să subliniez că felul în care o femeie sau un bărbat își poartă părul pe corp e o alegere personală și de … gust. Să ai păr pe corp e natural și normal așa că, cu păr sau fără păr, oricare variantă e în regulă.

Personal, le-am încercat pe toate și pot să spun că fiecare vârstă a venit cu alegerea ei în ceea ce privește acest subiect: dacă în adolescență și-n perioada facultății mi se părea că mai puțin păr înseamnă mai bine, după 25 de ani, acest aspect nu a mai contat atât de mult pentru mine și am început să fiu tot mai puțin conștientă de prezența părului pe corp și să nu mai fie o problemă dacă vara ies afară cu pantaloni scurți și câteva fire de păr vizibile pe picioare.

Cu toate acestea, vara, lipsa părului e pentru mine o chestiune de igienă. Mai ales când vine vorba de axile, căci sunt una dintre persoanele care transpiră mult în anotimpul cald. Deci când prietena mea Elena Miron mi-a spus despre noul aparat pentru epilare definitivă din salonul ei și m-a invitat să îl testez, am acceptat imediat. Despre Elena v-am povestit de multe ori pe acest blog pentru că datorită ei am scăpat de acnee și pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare. Oricine i-a trecut pragul cu această problemă, a scăpat definitiv de ea. Iar mărturie stau o parte dintre poveștile pe care le puteți citi chiar pe site-ul Elenei.

Când am mers la ea pentru prima ședință de epilare definitivă a axilei, în urmă cu două luni, știam că trebuia să fi folosit lama de ras în dățile dinainte pentru ca rădăcinile firelor de păr să fie pregătite pentru procedură. Depilight PRO e un aparat de epilare definitivă pe bază de laser, cu rezultate de la prima utilizare, de care m-am convins pe propria piele. Dacă vrei să afli toate detaliile și să înțelegi cum funcționează și cum trebuie să te pregătești înainte de utilizarea lui, poți citi aceste informații tot pe site-ul Elenei.

O ședință durează câteva minute, timp în care aparatul eliberează fascicule de lumină pe suprafața pe care se face procedura la o intensitate suportabilă pentru client. Fiecare client alege intensitatea în funcție de cum suportă pielea astfel încât să nu existe durere sau senzația de prea cald. Eu, de exemplu, sunt destul de rezistentă la durere, așa că pot suporta un nivel mai ridicat al intensității de pulsare a luminii.

După prima ședință vei constata că 1. părul se rărește 2. părul nu mai crește atât de repede. Practic, am folosit din nou lama de ras la o săptămână de la procedura cu laser, în condițiile în care, altfel, o foloseam cam la 3 zile. M-am bucurat nespus și, în plus, în timp, am ajuns să uit complet de practica rasului cu lama. Acum am deja trei ședințe de epilare definitivă cu laserul și sunt încântată și pentru că mi s-a normalizat culoarea pielii. Aste pentru că, în perioada facultății, am ajuns la un salon de cosmetică unde cosmeticiana m-a depilat cu o ceară prea fierbinte și, de atunci, pielea mi s-a depigmentat și mult timp am avut culoarea de la pielea subrațului mai închisă.

Pentru că experiența mea a fost atât de plăcută și cu rezultate bune, am decis să încerc epilarea definitivă și pentru linia bikinilor, pentru că este o zonă pe care vara o expunem cu toții mai mult, datorită timpului petrecut în aer liber, în costum de baie. Așa că abia aștept să văd cum va merge treaba și aici.

elena m

Pe Elena o cunosc deja de cinci ani de zile și datorită ei am scăpat de acnee

Pentru serviciile complete pe care Elena Miron le oferă, pentru prețuri și programări online, poți intra pe site-ul ei să afli tot ce te interesează.

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: