Exclusivitate: Revista Ciao! a aflat cine face campania pentru farmacia inimii

by Andreea Vasile

Încă puţin şi 2011 se încheia fără ca misterul anului să fie dezlegat: cine face campania pentru farmacia inimii, Catena?

*

Paparazzi mai multor reviste de scandal au încercat să afle adevărul şi nenumărate au fost nopţile în care, în găşti, fotografii au păzit diferite farmacii Catena din Bucureşti pentru desluşirea misterului. Într-una din nopţi, pe când mă întorceam de la discotecă, l-am interpelat în faţa unei maşini pe un prieten despre care ştiam că e fotograf, dar nu ştiam că e afiliat la vreuna dintre revistele din soiul cel prost. “Nu-s angajat”, m-a lămurit el, “dar s-a pus recompensă pentru cel care va descoperi cine face campania Catena. Am ieşit şi eu în stradă cu speranţa de mai bine că vine Crăciunul şi-un ban în buzunar nu strică.” L-am întrebat care este strategia lui şi cum s-au împărţit revistele în ceea ce priveşte farmaciile filate. “La noroc se merge. La început ne întâlneam, colegial, la o bere şi trăgeam la sorţi care în ce cartier trebuie să meargă însă curând au apărut suspiciuni că unii aveau ponturi şi se duceau unde erau cele mai mari şanse să fie prinşi cei implicaţi în campanie. Aşa că ne-am învrăjbit unii împotriva celorlalţi şi, acum, fiecare e pentru el.”

*

Zilele trecute, Ciao!, revista care a dat cele mai multe ştiri de primă mână până în acest moment, a reuşit să afle adevărul în privinţa farmaciei tuturor românilor. Se pare că singura explicaţie pentru campaniile care au oripilat lumea publicităţii făcându-i pe mai marii agenţiilor să-şi facă seppuku intelectual prin înghiţirea printurilor la reclamele Catena este faptul că acestea au fost realizate de … farmacistele de la Catena.

Farmacistele de la Catena la o şedinţă de brainstorming pentru reclama de sărbători pe care o puteţi vedea, deja, pe micul ecran. Farmacista care apare în reclamă a tras beţigaşul cel mai scurt şi a trebuit să fie de sacrificiu. Pentru că despre asta e vorba de Crăciun. Poză făcută de paparazzi Ciao!

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: