Expoziția ”ATHLETE”, susținută de fundația Issey Miyake, are loc la muzeul 21_21 Design Sight din Tokyo

by Andreea Vasile

Pe 17 februarie s-a dat drumul expoziției ”ATHLETE” la muzeul 21_21 Design Sight din Tokyo, Japonia. Prin intermediul fotografiei, expoziția ”Athlete” urmărește toate dimensiunile pe care sportul le implică: de la estetica unui corp de sportiv și până la dinamica mișcărilor pe care acesta le face. Expoziția e susținută și de fundația Issey Miyake, după numele unuia dintre ce mai originali și mai creativi designeri de haine, azi în vârstă de 78 de ani. Cu toate astea, sub brandul lui s-au dezvoltat mai multe produse din zona fashion și lifestyle. Iată că nici sportul nu-i este străin.

howard schatz chrissie wellington

Picioarele ultra alergătoarei Chrissie Wellington fotografiate de Howard Schatz. În 2015, Roxana Lupu, editor la Adrenallina, a făcut un interviu foarte mișto cu Chrissie.

Și alte branduri japoneze s-au alăturat acestei expoziții și, dintre ele, menționez pe una dintre preferatele mele, ASICS Institute of Sport Science. E de remarcat că, deși ASICS e pentru mulți un simplu brand de încălțăminte sportivă, ca alte branduri importante de sport, și ăsta are un insistut de cercetare științifică în sport.

athlete

Din nou, picioarele lui Chrissie Wellington, ultra alergătoare.

Expoziția e deschisă până pe 4 iunie 2017, așa că dacă ești prin Tokyo, norocosule, du-te s-o vezi, mai ales că 21_21 Design Sight, deschis în 2007, a fost creat de arhitectul Tadao Ando și designerul Issey Miyake, care, de altfel, e și unul dintre directori, alături de Taku Satoh și Naoto Fukasawa, de asemenea designeri.

1 comment

You may also like

1 comment

Enache Alexandra March 23, 2017 - 2:06 pm

Eu am o usoara pasiune fata de picioarele frumoase si corpurile bine conturate. Nu e o obsesie, dar imi place sa admir omul intretinut, corpul frumos. Asiaticii arata foarte bine si traiesc multi ani pentru ca stilul lor de viata este mai sanatos decat al nostru. Cu siguranta expozitia va fi mega interesanta.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: