Fă-o pentru tine, o meriți!

by Andreea Vasile

Ne dorim oameni buni și situații bune, cu toții! Însă, prea des, dorința, rugăciunea sau, pur și simplu, așteptarea iau locul acțiunii astfel încât ceea ce ne dorim să întâmple rămâne la nivel de idee. Poate că vizualizarea situației la care visăm este o practică răspândită azi și tehnicile despre asta pot fi găsite on-line și în cărți pe tema respectivă, însă până să fim în stare să ne antrenăm mintea pentru a ajunge la un asemenea nivel, putem începe cu ceva mai simplu, mai practic, cu corpul nostru pe care să-l punem la treabă. Când decidem să schimbăm ceva, exercițiul fizic făcut intens și corect are această abilitate de a trage și mintea după el. Din experiență, exercițiul fizic a reușit să mă facă să uit să … gândesc. Când uiți să gândești, pui STOP planurilor și strategiilor și dai astfel frâu liber unor posibilități pe care înainte nu le luai în calcul. Senzația este că ele apar parcă de niciunde și, într-un fel, așa și este. Asta se întâmplă pentru că atunci când ești concentrat să acționezi înveți să renunți la anticipare, la a ieși tu în întâmpinarea unor soluții pe care le găsești favorabile pentru drumul tău. Cele mai bune idei care m-au schimbat în bine au venit în urma unor sesiuni intensive de mișcare când am renunțat să mă mai cramponez de mintea mea și prejudecățile pe care le ascunde și m-am concentrat pe acțiunea pe care o făceam. Astfel și celălalt aspect, al transformărilor dorite, au început să apară fără să fac, în aparență, ceva concret pentru asta.

lim

Să depășești toate barierele mentale este un lucru greu. Înainte să faci ceva pentru tine, îți vor trece prin minte toate motivele pentru care NU are sens să faci toate acele lucruri. Este bine de știut că acele contraargumente pe care ți le furnizezi de unul singur sunt înșelătoare, ele nu există cu adevărat, sunt invenții, scuze, pretexte. Oricine este capabil de orice și oricât de umflat ar suna clișeul ăsta, este adevărat, dar, în același timp, este o călătorie pe care trebuie să o faci singur. Drumul nu este lin și pe parcurs vei întâmpina tot felul de obstacole și ele vor apărea deghizate fix în pretextele alea de la început care-ți vor veni iar în minte ca să justifice că tot ce faci e o prostie și că trebuia să stai în banca ta și să-ți vezi de treabă. Dar ține minte că nimic din toate astea nu-s adevărate, dacă poți să depășești discursul ăsta din mintea ta și să faci ce ai de făcut doar pentru că SIMȚI că toate astea duc într-un loc în care se află varianta ta îmbunătățită, atunci continuă să-i dai bice, nu te opri.

lim2

Ai ocazia să experimentezi toate astea pe pielea ta pentru că echipa LIMITLESS scoate la bătaie 2 burse (sau mai multe, dacă e cazul) a câte 3 luni de program. Ca să câștigi una dintre burse trebuie să fii foarte hotărât să faci schimbarea, să fii determinat să te ții de treabă ORICE S-AR ÎNTÂMPLA și să ai încredere în oamenii care vor lucra cu tine pentru că sute de alții ca tine au trecut prin mâinile lor. Pune-ți în minte să faci ceva cu tine pentru care să MUNCEȘTI, să simți că tot ceea ce vei obține este un rezultat AL TĂU! Dacă ai bifat cu brio toate astea, mai ai de făcut câțiva pași și ai putea să devii unul dintre aceia care prin exemplul personal îi poate ajuta pe alții să facă, la rândul lor, o schimbare extraordinară.

Pentru a accesa bursele din aceasta vara, aplicantii trebuie sa:

1. sa posteze o poza cu forma fizica in care vor sa (re)ajunga pe profilul lor personal de Facebook si sa stranga voturi sub forma de like-uri de la prietenii lor. Cele 10 persoane cu cele mai multe like-uri stranse pana joi, 5 iunie (ora 12:00 pm) vor intra in cea de-a doua etapa.

Un link catre poza postata va fi trimis la inscrieri@limitlessworkout.ro.
ATENTIE – poza postata trebuie sa aiba setarile de privacy ‘Public’

2. candidatii selectati vor trimite poze cu actuala lor forma fizica, vor completa un set de formulare si vor scrie o scrisoare in care vor motiva de ce cred ca sunt cele mai potrivite persoane pentru a castiga una din cele doua burse, pe care ni le vor trimite pe email .

3. apoi vor avea loc interviurile cu lista scurta de 5 inscrisi la sediul Limitless, aceasta fiind ultima etapa de selectie.

Numele castigatorilor vor fi facute publice si acestia vor intra oficial in program pe data de 16 iunie timp de 3 luni calendaristice.

P.S. Programul de burse se adreseaza persoanelor cu resurse financiare limitate si implicit doar persoanelor clinic sanatoase. E posibil ca pe parcursul procedurii de selectie pentru aceste doua criterii sa fie solicitate acte doveditoare (adeverinta de venituri, extrase bancare, respectiv analize de sange si adeverinta medicala). Programul de burse se adreseaza exclusiv persoanelor care locuiesc in Bucuresti.

 

0 comment

You may also like

Leave a Reply

%d bloggers like this: