Filme pe care le aştept … şi nu mai vin

by Andreea Vasile

Sunt câteva pe care am senzaţia că le pândesc de o veşnicie şi că întârzie, prea mult, să apară. Cărţile după care sunt ecranizate le-am citit demult. Despre fiecare în parte am urmărit ce era de urmărit: de la anunţul că va fi o ecranizare, la alegerea actorilor, la trailere, la afişe. Şi totuşi, propriu-zis, filmele nu mai apar. Aşa că am vrut să aflu ce se întâmplă.

*

“The girl with the dragon tattoo”, ecranizare după primul volum din trilogia “Millennium” scrisă de Stieg Larsson va intra în cinematografele din SUA pe 21 decembrie. În România, trilogia se găseşte la editura Trei.

Citeşte story-ul pe care l-am scris despre Stieg Larsson, aici.

*

“Trebuie să vorbim despre Kevin”, ecranizare după cartea cu nume omonim a lui Lionel Shriver va intra pe ecranele din SUA pe 27 ianuarie 2012. În România, cartea se găseşte la editura Vellant.

Citeşte interviul pe care l-am făcut cu Lionel Shriver, aici.

*

http://www.youtube.com/watch?v=eAWODq_dMFI

“Jocurile Foamei”, ecranizare după trilogia cu nume omonim, “The Hunger Games”, scrisă de Suzanne Collins va intra în cinematografele din SUA pe 23 martie 2012. În România, trilogia se găseşte la editura Nemira.

*

Pe care dintre ele ai citit-o? Pe care dintre ele aştepţi s-o vezi ca film?

0 comment

You may also like

0 comment

happymorko December 6, 2011 - 8:48 pm

maaaan…o galagie de timp pana apar ultimele 2… am senzatia ca vbim despre ele ca si cum ar fi trebuit sa le vedem pana acum. ah, well, inca cateva bune la inceput de an. pana una alta, mai avem cateva si anul asta. 😀

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: