Frumusețea vine din interior

by Andreea Vasile

Pentru mine expresia „frumusețea vine din interior” a fost mult timp un clișeu. Ca multe alte expresii pe care le auzi tot timpul în jurul tău și nu le mai dai niciun fel de atenție, nu mai încerci să înțelegi care e semnificația lor pentru tine. Le privești ca pe niște drumuri bătătorite și treci mai departe. Cu toate astea, dacă sunt expresii uzuale, de ce sunt ele încă folosite, care este însemnătatea lor dincolo de aparența vorbelor goale?

De aceea, m-am întrebat care e înțelesul expresiei pentru mine și așa am scris textul care a fost publicat ieri pe blogul Verva Beauty. Am ales o experiență personală care pentru mine a fost importantă pentru că multă vreme și eu am trăit cu sentimentul că oamenii care fizic arată într-un anumit fel s-ar putea să aibă mai mult succes decât ceilalți și, de aceea, am depus tot efortul de care am fost capabilă ca să întorc din punctul acesta de vedere sorții în favoarea mea.

Numai că povestea mea s-a terminat diferit și experiența pe care am avut-o m-a învățat că nu poți să faci progrese fiind împotriva propriei tale persoane. Căci, chiar și atunci când, la prima vedere, demersurile pe care le urmezi trec drept pași siguri cu care să construiești o versiune mai bună a ta, ele s-ar putea să fie, de fapt, un rău deghizat de care nu-ți dai seama decât atunci când te lovește în plin. Asta mi s-a întâmplat și mie.

verva

Invitația Verva Beauty de a mă gândi la aceste lucruri alături de filosofia lor – iubește-te pe tine însuți – m-a mobilizat să caut răspunsurile în mine și să scriu textul de care v-am vorbit mai sus. În plus, povestea mea este parte dintr-o serie de alte mărturii ale unor femei care spun cum au schimbat detalii în viața lor astfel încât, pe termen lung, să obțină schimbări importante pentru ele. Povestea mea face parte din cursa de frumusețe de 12 săptămâni la care Verva Beauty le provoacă pe femei: ce vei face diferit săptămâna asta astfel încât să aduci o schimbare în bine ție însăți?

Poți să încerci și tu această cură de frumusețe interioară și bunătate și să comanzi Verva Beauty cu un discount de 15% pe care brandul îl acordă ție, celei care mă citești. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul PZI89IZ9 după ce adaugi produsele în coș, apoi apeși ”finalizare comandă”.

Reducerea este valabilă până la sfârșitul lunii iunie.

 

0 comment

You may also like

0 comment

Daniel May 8, 2016 - 2:34 pm

Sunt total de acord. Frumusetea vine numai din interior

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: